Šíp.deník.cz

Nezdolný Láďa Hruška hlásí další úspěch: Co se mu POVEDLO tentokrát?

4 fotografií 4
Láďa Hruška
Láďa Hruška
Zdroj: Herminapress
Láďa Hruška svůj úspěch oslavil se skauty. Láďa Hruška svůj úspěch oslavil se skauty. Láďa Hruška svůj úspěch oslavil se skauty. Láďa Hruška svůj úspěch oslavil se skauty.
Sdílej článek:

Jede jako parní válec a do nového roku vstupuje s novým úspěchem. Neusne teď Láďa Hruška (37) na vavřínech? 

Do nového roku vstupuje s velkým úspěchem a nemalým předsevzetím nezklamat své fanoušky.

Lidový všeuměl a hvězda televize Prima loni překonal s vydanou knihou Láďa Hruška se vrací magickou hranici sta tisíc prodaných výtisků. Hruška tak úspěšně navazuje na spektakulární úspěch předloňské knihy, která s bezmála půlmilionovým prodejem zůstává nejprodávanější kuchařkou všech dob.

Hruškův druhý počin vyšel v nákladu padesát tisíc kusů loni v září, ale okamžitě byl vyprodán a následoval dotisk třiceti tisíc kusů. "Z úspěchu téhle knížky jsem nadšený, byl to profesně složitý rok, jehož konec jsem si nemohl představit šťastnější. Doma vše v pohodě, novému pořadu přejí diváci a v září narozená knížka, která si to myslím zaslouží, má úspěch. Děkuju všem, co mě mají rádi, za podporu a přeji vše dobré," vzkázal Hruška, který se v rámci promo tour k nové knížce stihl dvakrát zapsat do české knihy rekordů. Pod stromečkem mu přibyly certifikáty o rekordu v počtu autogramiád v jednom měsíci a největším počtu podepsaných knih jednoho titulu. 

A jak slavil Láďa Silvestr? "Nejsem silvestrovský typ, obecně se povinnému slavení vyhýbám, zejména svých vlastních narozenin a podobně. Já slavím každé nové ráno," směje se Láďa a dodává: „na Nový rok si nezapomňte dát čočku!"

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů