Šíp.deník.cz

Nová SuperStar: Podplácení porotců

10 fotografií 10
Jak také lze korumpovat porotce v SuperStar...
Jak také lze korumpovat porotce v SuperStar...
Zdroj: TV Nova
Jak také lze korumpovat porotce v SuperStar... Záchodový konkurs - jak to probíhalo... Záchodový konkurs - jak to probíhalo... Záchodový konkurs - jak to probíhalo...
Sdílej článek:

Tak to tu ještě nebylo! Že se na castinzích soutěžící mohou přetrhnout, aby zaujali porotce, na to jsme zvyklí. Ale korupce? To je v Česko Slovenské SuperStar svěží novinka. Odehrála se na castingu v Bratislavě a všichni tři porotci nové řady - Ewa Farna, Ondřej Soukup a Pavol Habera – z toho zůstali štajf.

Na zmíněném bratislavském castingu se totiž dostali do situace, kdy jim došla slova. Mohla za to jedna soutěžící, která přinesla trojici porotců originální dárek - jejich vlastní portréty. Zatímco za běžných okolností se například kat Pavol Habera nenechá jen tak něčím unést, z moderního trojportrétu byl vyvedený z míry a hned se s Ewou i Ondřejem nechal vyfotit.

Jestli talentovaná soutěžící předvedla dostatek umu i po pěvecké stránce a postoupila v soutěži, uvidí diváci Novy na jaře, kdy přesně, to je zatím prý supertajné. Co je ale nad slunce jasnější, je, že porotcům se jejich obraz líbil natolik, že zůstal viset po celou dobu bratislavského castingu.

Záchodový konkurz

To ale není jediná perlička, která prosákla z castingů. Ewa Farna, Ondřej Soukup a Pavol Habera předvedli coby porotci nové SuperStar další ulítlý kousek: Mezi soutěžícími poznala Ewa Farna dívku, kterou slyšela zpívat na záchodě a která ji zaujala. Když na ni v samotném sále, kde probíhal casting, působila tréma a její výkon byl rozpačitý, vyzval Pavol Habera své kolegy, aby šli tedy se stydlivou zpěvačkou na záchod.

Za doprovodu užaslých pohledů ostatních přítomných se tak trojice porotců i s nenápadnou blondýnkou přesunula na dámské toalety, kde jí dala druhou šanci… Jak dopadl, je samozřejmě také tajné, z fotografií, které jsme získali, ale plyne, že se minimálně oba pánové porotci tváří docela spokojeně. Takže lze se slušnou jistotou odhadnout, že stydlivou plavovlásku v soutěži ještě uvidíme… Snad už ale ne na WC.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů