Šíp.deník.cz

Nové přátelství v SHOWBYZNYSU? Hudebníci Šimek a Janeček to dali dohromady...

17 fotografií 17
Filip s Jarkem si hodně rozumí...
Filip s Jarkem si hodně rozumí...
Zdroj: Archiv
... společný projekt utužil jejich přátelství. Janeček a Šimek v Anglii. Jarek Šimek v posilovně Jarek v posilovně
Sdílej článek:

Filip Janeček (33), syn známého a úspěšného hudebního bosse Františka Janečka (71), který chodí s dcerou dalšího známého hudebníka Karla Vágnera (73), se dal dohromady se skladatelem a zpěvákem Jarkem Šimkem (41). Co je důvodem jejich spojení?

Opravdového přátelství je v českém showbyznysu skutečně jako šafránu. Ovšem o těchto dvou umělcích se dá smýšlet jako o kamarádech do deště. Janečkovi mladšímu chyběl dobrý parťák, se kterým by realizoval své plány týkající se hudby, a proto se dal dohromady s dlouholetým kamarádem Jarkem Šimkem. A jejich spolupráce sahá dokonce až za hranice Česka, protože včera se vrátili z pracovní návštěvy Londýna. Tam chystají společný projekt, který prý co nevidět spatří světlo světa.

"S Filipem se známe dlouho, ale až teď přišel čas na spolupráci. Zjistili jsme, že si můžeme věřit, což posílilo naše přátelství," přiznal Šípu Šimek, který se s Janečkem zná už od doby, kdy hrál jednu z hlavních rolí v muzikálu Pomáda.

V současnosti tráví desítky hodin v Šimkově studiu. A důvod? Prý tajný projekt. "Nemohu o tom mluvit, ale rozhodně to bude pro mnohé příjemné překvapení. Nechte se překvapit," nabádá Šimek.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů