Šíp.deník.cz

O level dál… Potetovaná modelka SVLÉKLA podprsenku a hrála si s PIERCINGEM!

16 fotografií 16
18+
Milovníci erotiky budou spokojeni. Tahle nepřehlédnutelná sexbomba umí provokovat!
Milovníci erotiky budou spokojeni. Tahle nepřehlédnutelná sexbomba umí provokovat!
Zdroj: Profimedia
Jemma Lucyová trávila před pár dny čas na Ibize. Růžové plavky na ní ale dlouho nevydržely. Britská hvězdička se ráda opaluje nahoře bez. Tentokrát si u toho stihla ještě pohrát s piercingem v bradavce!
Sdílej článek:

Divoká povaha jí velí se svlékat a touha po mediálním zájmu ničí poslední zbytky zábran… A tak si nejslavnější potetovaná modelka veřejně hrála s piercingem v bradavkách!

O této britské modelce a reality hvězdičce se poslední dobou ve světových médiích píše čím dál častěji. Jemma Lucyová (27) je totiž zřejmě nejpotetovanější světovou modelkou, navíc má opravdu velmi vřelý vztah k nahotě.

„Kérky a k*zy," odpovídá jasně na otázku, co jsou její největší přednosti, které ji prodávají… A tak vlastně už nikoho nepřekvapí, když se Lucyová někde na pláži svlékne. Tentokrát si užila veřejný striptýz na Ibize, ovšem oproti minulosti přišla zase inovace.

Účastnice populární anglické reality show Ex On The Beach totiž nejen odhodila svoji růžovou podprsenku a slunila se bez jakékoliv snahy zakrýt své obrovské poprsí…

Během posedávání a polehávání na pláži si ještě zvládla vzít své ňadro do rukou a pohrát si s piercingem, který má v obou bradavkách! Dovolenou na španělském ostrově zkrátka vnadná Jemma pojala jako vždy eroticky.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů