Šíp.deník.cz

OBŘÍ PRSA mají i nevýhody… Co se stalo nejslavnější ženě současnosti?

15 fotografií 15
18+
Poznáváte slavnou ženu, která se takhle orosila?
Poznáváte slavnou ženu, která se takhle orosila?
Zdroj: Profimedia
Kim Kardashianová vychází do ulic Los Angeles. Fotografům u toho spokojeně zamávala. To ale ještě netušila, proč tak zběsile cvakají... ... slavná celebrita se totiž zpotila pod poprsím!
Sdílej článek:

Vždy se snaží být perfektní a dělá maximum pro to, aby se o ní psalo. A tak se zase dostala do titulků světových médií, i když tentokrát ne dvakrát lichotivě…

Město Los Angeles na západním pobřeží USA zřejmě vykazuje největší koncentraci celebrit na světě. Proto neexistuje den, kdy by z místa zasvěceného andělům nepřicházely kompromitující záběry hvězd. Minulý týden se v pasti fotografů ocitla velká trofej.

Samozvaná celebrita Kim Kardashianová (35) se hřeje na vrcholu sledovanosti. Dost možná je nejslavnější ženou současnosti vůbec, což jí dělá viditelně dobře. Když si proto v ulicích LA všimla fotografů, kteří ji sledují, usmála se a spokojeně zamávala do objektivu.

V tmavých šatech vypadala božsky. Jenže… Horké léto v rozpálených ulicích velkoměsta si i u ní vybralo svou daň. Chladivý pot na přímém sluníčku prostě produkuje tělo samovolně, a tak se mu neubrání ani jindy dokonalá Kim…

V těsně upnutých šatech bylo navíc vše krásně vidět. Reality hvězda a podnikatelka se orosila pod svým obrovitým poprsím. Ňadra, která bývají její chloubou, se tak postarala o nevšední pohled na mokré půlměsíčky pod jejími čtyřkami.

Jinak se nejslavnější z rodu Kardashianů ale musí nechat, že šest měsíců po porodu druhého dítěte, synka Saint Westa, se dostává opravdu do skvělé formy. Souhlasíte?

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů