Šíp.deník.cz

ODEJDE z Ulice? Hubená Patricie Solaříková se chce stát MODELKOU!

11 fotografií 11
Herečka Patricie Solaříková.
Herečka Patricie Solaříková.
Zdroj: Herminapress.cz
Jako modelka se osvědčila. Byla nadšená z toho, jak si ji před focením hýčkali. Vypadá nejlépe za poslední dobu. Nová láska má na ni skvělý vliv.
Sdílej článek:

Ještě nedávno byla herečka Patricie Solaříková (28) docela oplácaná a o tom, že by mohla dělat modelku, si mohla nechat jen zdát. Jenže s novou láskou šla do sebe, zhubla několik kilo a tím si zvedla i sebevědomí. Dokonce už dostala i nabídky, aby si stoupla před fotoaparát. Půvabná plavovláska to přijala s nadšením, ale neznamená to ohrožení herecké kariéry?

Mohlo by vás také zajímat:

OBROVSKÉ trápení Josefa Laufera: Kamarádka mu NIČÍ rodinu!

TĚŽKÝ OSUD Nadi Urbánkové: Na stará kolena zůstala ÚPLNĚ SAMA!

Patricie hraje v Ulici od samého začátku, dá se říct, že tam vlastně dospěla. Jenže by si asi ráda vyzkoušela i jinou profesi, než hrát Terezu Jordánovou, a proč nevystavit na odiv novou postavičku jako lusk?

Na herečce je poznat, že na sobě opravdu zamakala, nejenže shodila přebytečná kila, ale i její zamilovaná tvář jako by dostala jiný pohled. Najednou vypadá smyslně, až neodolatelně, a toho by chtěli využít i fotografové.

Jestli jste si, pánové, mysleli, že se svlékne pro pánský časopis, tak ¨vás bohužel musíme zklamat. I když je v nejlepší formě, Patricie se nechce svlékat.

Ale povolání modelky se jí dost zalíbílo. Nejen to, že může předvést, jak zkrásněla, ale také si pochvalovala, jak je o ni postaráno. Nechala se hýčkat vizážitkou, která opravdu dokáže zázraky.

A jestli jste měli strach, že by náhodou přemýšlela o konci v nekonečném seriálu, tak se nemusíte bát. Je to přeci jen její hlavní živobytí a na práci modelky na plný úvazek už nemá věk. Takže v roliTerezy z vlastní vůle jen tak neskončí…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů