Šíp.deník.cz

Ohromné PROBLÉMY Báry Štěpánové! Udělala chybu, která ji bude mrzet

Bára Štěpánová
Bára Štěpánová
Zdroj: Tilen Vajt/Profimedia
Sdílej článek:

Bára Štěpánová (55) má velké problémy. Kvůli dluhům svého manžela Miroslava Barabáše (53) možná přijde o milovaný dům. Zpytovat svědomí by ale zřejmě měla hlavně ona sama.

Když koupila herečka před deseti lety dům v Zákolanech, mluvila o něm jako o splněném snu. „Nemohla jsem se dočkat. Čtyři roky trvalo, než byl dům k nastěhování," říkala tenkrát o vile, která je v katastru napsaná na jejího muže Miroslava Barabáše. A právě teď hrozí, že o vysněný dům manželé přijdou. Na Barabáše jsou totiž vedeny dvě exekuce v hodnotě sto osmdesát tisíc korun a na dům je uvaleno zástavní právo.

„Na nemovitosti vázne několik zástavních práv, ve prospěch věřitelů již bylo zřízeno exekutorské zástavní právo a jejich pohledávky byly zajištěny i vydáním příkazu k prodeji," řekla mluvčí Exekutorské komory ČR Petra Báčová.

Dalo by se možná říct, že všechno je nejspíš vina hlavně Miroslava, který za exekuce může. Jenže všechno rozhodně není tak černobílé. V manželství by za nakládání s financemi měli být zodpovědní oba dva partneři a právě herečka byla od začátku tou, která se o rodinnou finanční situaci příliš nezajímala.

„Dovedete si představit, kolik stojí tenhle barák? Já ne, já si umím představit, že je to hodně, to je tak všechno. Nechci o tom vědět. Tohle byla naše domluva už na začátku," řekla před několika lety v rozhovoru pro Ona Dnes s tím, že od manžela dostává peníze na všechno, co potřebuje. „Míra se mě zeptá, jestli mám peníze, a když ne, tak mi je dá. Chápu, že to může působit divně, ale konec konců každý v životě hrajeme nějakou roli," dodala herečka. Nikdy se netajila ani tím, že se ráda obklopovala luxusními věcmi. „Loni jsem například v obchodě viděla kabelku od Vivienne Westwood za třicet tisíc korun, kterou jsem moc chtěla. Přišla jsem za Mírou, sehrála scénku malé holčičky, která po ní touží, on zase zahrál silného chlapa. Šel se mnou do obchodu, kde jsme v téhle hře pokračovali, a já kabelku dostala."

Bára Štěpánová se tak sama přiznala k tomu, že zřejmě neměla ani ponětí, jestli si její manžel může dům i všechny další věci dovolit. Exekuce tak pro ni mohla být velkým šokem. Případné spory by ale jen těžko uhrála ve svůj prospěch právě proto, že se o rodinnou situaci nezajímala.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů