Šíp.deník.cz

Ohromné problémy Jiřího Krampola: HROZÍ mu dokonce vystěhování z bytu!

11 fotografií 11
Manželé Krampolovi
Manželé Krampolovi
Zdroj: Profimedia.cz/Herminapress
Jiří Krampol S manželkou Hanou mají obavy, aby se nemuseli stěhovat. Manželé Krampolovi Do svého pořadu na TV Barrandov si zve řadu známých jmen.
Sdílej článek:

Herec a moderátor Jiří Krampol (77) sice působí jako spokojený člověk, který bydlí v Praze na prestižní adrese, ale když se s ním někdo začne bavit o střeše nad hlavou, udělají se mu vrásky na čele. Bojí se nejen toho, že ho majitelka bytu nechá vystěhovat, ale také zlodějů.

Jiří Krampol žije v Pařížské ulici hned u Staroměstského náměstí, ale jak Šípu přiznal, luxusní adresa nemusí znamenat výhru. Důvod? Velké obavy z možného stěhování. Oblíbený herec s manželkou Hanou (56) totiž mají strach, že je majitelka bytu, kde už léta „hnízdí", vyhodí na ulici.

„Když v televizi vidí nějakou reportáž, která byla točená u nás doma, začne drama. Jestli nás prý ještě jednou uvidí, jak natáčíme nebo fotíme v bytě, dá nám výpověď," postěžovala si Krampolová, která se vždy snaží situaci uklidnit, ale zároveň si uvědomuje, že s manželem jsou jen v nájmu.

Přišel o hodně
Majitelka domu má prý obavu, že neustálá publicita lokality, kde stojí její dům, může přitáhnout pozornost zlodějů. „V Pařížské ulici jsou butiky s velmi drahým zbožím a ona nechce, aby se na to upozorňovalo. Je to asi rok, co tu vykradli obchod s drahými hodinkami, a majitelka má strach, aby něco podobného nepotkalo i prodejnu přímo v našem domě," vysvětlil Krampol, který má s nenechavci vlastní bohaté zkušenosti.

O věci přišel už třikrát. „Je to hrozná vzpomínka. Dvakrát nás vykradli na Okoři, kde jsme měli chatu, a jednou nám vykradli byt nedaleko pražského Mánesa. Tehdy sice zloděje chytli, ale přesto nám nikdo nic nevrátil," přiznal Šípu herec a popsal, o co všechno ho pobertové obrali: „Přišel jsem o sbírku vzduchových pistolí, která měla sběratelskou hodnotu, ženě vzali kožich a další věci. Je to hrozné, když se vrátíte domů a je tam strašný nepořádek, šuplíky vyházené. Nic příjemného, na co by člověk jen tak zapomněl. A věřte, že obavy, že by nás vybrali znovu, pochopitelně mám," svěřil se herec. I proto upadá do mdlob, když se v médiích objeví snímky nebo záběry domu, kde bydlí. „Naštěstí je Pařížská ulice celkem hlídaná, tak snad se nám takové věci vyhnou," řekl.

Obavy o domov
Známý pár za bydlení v prestižní lokalitě ve velmi prostorném bytě platí měsíčně kolem patnácti tisíc korun a stěhovat do nového se rozhodně nechce. „Nejsme nejmladší a každou změnu bychom nesli špatně. Bydlíme v centru a máme tak vše blízko, což nám obrovsky vyhovuje, protože neřídím auto a žena má roztříštěnou ruku," uvedl Krampol.

Případné stěhování by bylo problémem i z dalšího důvodu – museli by znovu do pronájmu. Chatu na Okoři totiž před dvěma roky prodali, přestože pro ně byla srdeční záležitostí. „Museli jsme to prodat, nebyl čas se o to starat tak, aby to nechátralo. Pro nás je domovem byt v Pařížské a věřím, že to tak i zůstane," dodal herec.

Redakce se snažila oslovit i zmiňovanou majitelku Hanu Nedomovou, která v minulosti měla s Krampolovými řešit publicitu ohledně domu, ale ta se k ničemu do uzávěrky nevyjádřila. Podobnou reakci jsme dostali i od společnosti, která objekt, kde Krampolovi bydlí, spravuje. „Nemyslím si, že by s vámi paní Nedomová chtěla komunikovat. Pokud by se tak rozhodla, ozve se vám," řekl Šípu Martin Knol ze správy nemovitostí RAK. Snad tak veškeré problémy Krampolových utichnou a nakonec se manželé nebudou muset obávat toho nejhoršího… 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů