Šíp.deník.cz

Oldřich Kaiser ve ZBÍDAČENÉM stavu: Propadl znovu alkoholovému opojení?

5 fotografií 5
Oldřich Kaiser nevypadá nejlépe.
Oldřich Kaiser nevypadá nejlépe.
Zdroj: archiv
Oldřich Kaiser si zahraje v nové pohádce. Bolek Polívka a Petr Čtvrtníček V nové pohádce nebudou chybět ani nadpřirozené bytosti. Takhle probíhá natáčení.
Sdílej článek:

Tak tohle nevypadá dobře. Oldřich Kaiser (60) s výrazem bezdomovce a v prapodivném oblečení. Co se herci stalo? 

Oldřich Kaiser je pověstný tím, že občas dá přednost životním radovánkám před prací. Z důvodu takového nebezpečí mu dokonce raději nedali hlavní roli ve filmu Fotograf, Jana Saudka v něm místo něj ztvárnil Karel Roden. 

Když je ale Oldřich Kaiser ve formě, dokáže odvést úžasnou práci. Fotografie, na které vypadá jako bezdomovec, kterého právě někdo vyrušil během alkoholového opojení, nepochází z žádného hercova výletu, ale z natáčení nové pohádky, kde bude mít jednu z hlavních rolí. 

První klapka pohádky s typicky českým názvem Řachanda padla v sobotu 23. května 2015, kdy se před kameru postavila dvojice hlavních hrdinů Kuba a Matěj, které ztvárňují Vladimír Polívka a Aleš Bílík.

Že půjde nejen o milou, ale také komediálně zaměřenou pohádku, je jasné už z obsazení. Na plátně uvidíme například herce jako je Bolek Polívka, Petr Čtvrtníček, ale také Jan Hrušínský, David Novotný, Jaromír Nosek, Vlastimil Zavřel, Vilma Cibulková, Petr Vacek, Martin Dejdar, Ester Kočičková a mnoho dalších.

Kromě hradu Kost se bude téměř celý červen natáčet i v zámeckém resortu Dětenice a v lesích Královéhradeckého kraje. Režie se ujala režisérka Marta Ferencová a premiéra v českých kinech je naplánována na jaro 2016.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů