Šíp.deník.cz

Olga Lounová při adrenalinovém zážitku ODHALILA víc, než chtěla!

14 fotografií 14
Olga Lounová
Olga Lounová
Zdroj: Tilen Vajt
Olga Lounová při přípravě na slaňování Olga Lounová při přípravě na slaňování odhalila kousek svých vnad. Olga Lounová při přípravě na slaňování odhalila kousek svých vnad. Olga Lounová při přípravě na slaňování odhalila kousek svých vnad.
Sdílej článek:

Olga Lounová (35) není jen zpěvačkou, ale ráda si život zpestřuje různými kousky, ze kterých by jiní měli obavy. A někdy si během soustředění zapomene hlídat, jestli její svršky zůstávají tam, kde mají. 

Naposledy zpěvačka zazpívala společně s kolegyněmi na společenské akci. Na tom by nebylo nic divného, kdyby si vystoupení nezpestřila trochou adrenalinu. 

Dost netradičně proběhlo vystoupení Míši Noskové, Daniely Šinkorové a Olgy Lounové v průběhu letní zahradní férie plné jahod a jahodových lahůdek v hotelu v centru Prahy. Zmíněná trojice zazpívala v kostýmech z muzikálu Mamma Mia! dvě pecky, ovšem jejich oděv a pěvecký um nebyly tím nejpodstatnějším.

O notnou dávku adrenalinu se postarala především Lounová, která na pódium slanila ze čtvrtého patra hotelu. A právě při důležitých přípravách na slaňování Olga trochu podcenila své oblečení a do objektivu fotoaparátů ukázala i kousek ze svých intimních partií. Soustředila se ovšem hlavně na svůj výstup, tedy vlastně sestup. 

"Pro mě to byla brnkačka. Výšky mě neděsí a troška napětí neškodí. Při mých vystoupeních nejsem nikdy přikovaná na jedno místo, ale vymýšlím si menší či větší zpestření. Jsem taková dobrodružná povaha. Mám to v krvi," řekla později Olga, která prozradila i své další plány, které by mnozí čekali spíše z úst mužů.

"Jezdím rallye, koupala jsem se se žraloky a teď si třeba dělám zbrojní průkaz. A co bych si ještě s chutí dopřála? Perspektivně uvažuji, že bych si udělala pilotní zkoušky a možná si vyzkouším i seskok padákem. To ale zatím mám jen v plánech," svěřila se „hotelolezkyně" a s pěveckými kolegyněmi se pustila do dovádění při české verzi písniček skupiny ABBA.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů