Šíp.deník.cz

Olivia Wilde ve své nejodvážnější roli: Předvedla prsa i NEOHOLENÝ KLÍN!

14 fotografií 14
18+
Možná tomu nechcete věřit, ale už je to tak...
Možná tomu nechcete věřit, ale už je to tak...
Zdroj: Profimedia
Krásná Olivia Wilde se svléká a erotická show může začít. Sexy herečka tentokrát neukázala jen prsa! Ohdalila rovnou i svůj rozkrok! Dobový seriál se 70. let se pozná na první pohled!
Sdílej článek:

Šok je tentokrát slabé slovo. Americká herečka Olivia Wilde je sexy, krásná a nově také veřejně nahá. A nejen prsa, ty dnes ukazuje každá druhá – Olivia odhalila všechno!

O brunetce známé z Dr. House jsme už jednou psali. Olivia Wilde se totiž v seriálu Vinyl poprvé coby maminka svlékla a v postelové scéně ukázala prsa (čtěte zde).

Jenže to byl teprve tředí díl originálního díla z produkce HBO. V šesté epizodě se vyhlášená kráska svlékla úplně. V jedné ze scén prostě odloží šaty i kalhotky a stojí, resp. sedí v záběru nahá s odhaleným poprsím i rozkrokem!

Žádný trik, žádné maskování. Prostě taková, jak ji pánbůh stvořil! A protože se seriál odehrává v divokém hudebním prostředí 70. let, Devon, což je hlavní postava, kterou Olivia hraje, není oholená…

Divákům se tak naskytne vskutku jedinečný a nečekaný pohled na jednu z nejkrásnějších hereček současnosti. Pokud se chcete také mrknout, zavítejte do fotogalerie.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů