Šíp.deník.cz

Herec a moderátor Ondřej Sokol BOJUJE s úspěchem: Čelí nenávisti kolegů!

12 fotografií 12
Ondřej Sokol se svěřil se svými tajemstvími.
Ondřej Sokol se svěřil se svými tajemstvími.
Zdroj: www.jemnostnajdesuvnitr.cz
Veřejnost zná Sokola jako showmana. Ondřej Sokol Ondřej Sokol s Fattym se utkali v boxu... Ondřej Sokol láká do kina na novou komedii.
Sdílej článek:

Ondřej Sokol (44), který momentálně exceluje jako moderátor pořadu Tvoje tvář má známý hlas, přiznal, že s úspěchem se do jeho života vplížila nenávist. Kolegové z divadla mu nemohou přijít na jmého!

Ani šestnáct let věrné práce někdy nestačí. Herec Ondřej Sokol zažil ve svém domovském Činoherním klubu odvrácenou stranu úspěchu. Někteří kolegové se obrátili proti němu! „Dneska vím, že mnohem obtížnější než cesta od divadelního umělce ke komerčnímu je pravý opak: divadelní prostředí je velice nepřátelské vůči lidem úspěšným v showbyznysu," říká Sokol a svými slovy naznačuje mnohé.

Příčinu nečekaných nepřátelství vidí populární herec právě ve svém úspěchu, který mu ostatní nepřejí. „Na druhou stranu, kdyby mi kolegové ten úspěch přáli, tak se mi sesype celý model fungování světa, který přece stojí na zásadním postulátu, že Češi jsou závistivý národ! Takže i když teď situace v Činoheráku není vůbec dobrá, na druhou stranu je vše, jak má být," myslí si herec.

A teď se v tom vyznejte…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů