Šíp.deník.cz

Oslavenkyně Agáta Prachařová: Její nejlepší VÝSTŘIHY a NEHODY!

17 fotografií 17
Agáta už toho veřejně ukázala hodně. Vlastně všechno...
Agáta už toho veřejně ukázala hodně. Vlastně všechno...
Zdroj: Koláž Šíp
Agáta Prachařová (tehdy ještě Hanychová) v začátcích své kariéry. Jako modelka a třetí dívka z Miss ČR 2005 byla hodně úspěšná. No a sem tam přišlo nějaké to "nešikovné" předehnutí. Až se z Agátiných provokací stal záměr a další stupínek k větší slávě.
Sdílej článek:

Zlobivá hvězda českého šoubyznysu Agáta Prachařová (31) už není žádná mladice. Zavzpomínejte s námi na její sexy hrudníkové kreace při příležitosti jejích narozenin.

Agáta toho stihla už dost. V roce 2005 skončila třetí v soutěži Miss České republiky, je maminkou čtyřletého Kryšpína, stihla také svatbu s hudebníkem Jakubem Prachařem (32) a za sebou má nespočet skandálů a záměrných provokací.

Jednatřicetiny oslavila v rodinném kruhu 28. dubna, a protože tentokrát na žádné velkolepé představení v jejím podání nedošlo, sluší se alespoň připomenout to, čím se v českém rybníčku prosadila.

Kromě jejího proslulého „Duck Face", tedy vyšpulených rtů a vůbec prořízlé pusy, jsou to její prsa. Ty ukazuje vcelku pravidelně.

Hluboké výstřihy má většinou nadité díky push up podprsence a čas od času dojde i na nějakou bradavkovou nehodu. Mrkněte do fotogalerie, co všechno už Agáta na večírcích oblékla…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů