Šíp.deník.cz

Otec Meghan Markle trpí jako zvíře: JE KONEC, ZTRATIL JSEM SVOU DCERU!

Vztahy mezi královskou rodinou a rodinnou Meghan Markle jsou vesměs strašně složité. Matka Meghan, Doria Radland, je jedinou osobou, která je v paláci vřele vítaná. Ostatní už na tom nejsou tak dobře. Jejich cesta mezi královskou smetánku je navždy odříznuta. Především pro otce Meghan to znamená, že svou dceru zřejmě nikdy neuvidí. A nyní prohlásil, že jejich vztah je nadobro pryč!  

1 / 20
Thomas Markle

Vše to začalo zinscenovanými fotografiemi. Nebýt toho, mohl se Thomas Markle dnes volně pohybovat po paláci třeba jenom v županu a pohoršovat služebnictvo. Nebýt jedné malé… dobře, velké chyby, mohli si s Meghan dělat vyjížďky po královském dvoře a usrkávat čaje.

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

Jenže Thomas Markle si nevědomky podpálil všechny možné mosty, cesty i zkratky k Meghan a její nové rodině. Po tom všem, co udělal, už není možné, že by se objevil na jediné fotografii s členem královské rodiny.

Po fiasku v ranní talk show Good Morning Britain, kde Thomas promluvil o vztazích se svou dcerou, jejím manželem i celou královskou rodinou, mu královna zakázala přiblížit se k Buckinghamskému paláci.

Královna AlžbětaZdroj: winto

Jednu z největšch chyb v rozhovoru udělal ve chvíli, kdy prozradil veřejnosti Harryho politické smýšlení. Královská rodina se nesmí k politice nijak vyjadřovat, Thomas to nevěděl a otevřel si pusu na špacír.

,,Jednou jsem si mu stěžoval na to, že nemám rád Donalda Trumpa," prozradil Thomas rozhovor po telefonu s Harrym. A Harry, aniž by si byl vědom, reagoval. ,,Překvapivě mi řekl, ať dám Trumpovi šanci. Moc jsem s tím nesouhlasil.“

Donald TrumpZdroj: winto

Touhle malou výměnou názorů si Thomas zavřel dveře do paláce. Ale samozřejmě toho bylo víc, co královnu i všechny kolem rozzuřilo natolik, že je pro ně Thomas momentálně mrtvý muž.

S Harrym se také bavili o brexitu, ke kterému by se Harry také neměl vyjadřovat, a když už ano, nemělo by se to dostat ven. Thomas ovšem prozradil i Harryho názor.

Velká Británie má po prvních jednáních o podmínkách pobytu svých občanů v EU po brexitu obavy o jejich práva.Zdroj: Shutterstock

,,Také jsme se bavili o probíhajícím brexitu. Harry vypadal, že se k tomu staví celkem dobře, dává tomu šanci.“ Pár vteřin stačilo k tomu, aby se mohl Thomas navždy rozloučit se svou dcerou.

 ,,Paláci se to opravdu nelíbilo,“ reagoval na Thomasův rozhovor zdroj. ,,Meghanin otec se rozhovorem nadobro rozloučil s pozvánkou na jakoukoliv královskou událost.“

Královská rodina pěkně pohromaděZdroj: Reuters

,,Thomasovi už za žádných okolností nemohou věřit, že by neprodal médiím informace o rodině, proto má zakázaný přístup na všechny královské události,“ prozradil zdroj.

Ne, že by se královská rodina rozhodla Thomase nezasvětit do strikntých pravidel paláce. Královská rodina se nespočetkrát snažila s Thomasem spojit a nabídnout mu pomoct a určité vedení v podobných situacích. Přeci jenom, je otec vévodkyně a očekává se od něj jistá klasa a jiný způsob chování. Thomas ale pokaždé řekl Ne, díky.

Meghan Markle Thomas MarkleZdroj: winto

Thomas si své chyby uvědomil a veřejně so omluvil nejenom své dceři, ale i Harrymu a královně. ,,Je mi opravdu líto, co se stalo. Uvědomuju si, že jsem udělal obrovskou chybu." Možná se mu trochu ulevilo, ale nijak to vztahy s rodinou nezlepšilo.

,,Nemluvil jsem se svou dcerou a Harrym už pěkně dlouho," prozradil Thomas Markle. ,,Mám pocit, že se mě chtějí zbavit. Myslím, že vztah, který jsme měli, je nadobro ztracený."

Thomas MarkleZdroj: winto

Podle zdroje je Thomas zdrcený. ,,Thomas je zarmoucený, připadá si jako vyděděnec, moc nerozumí tomu, proč je z královské rodiny úplně vyloučený."

Thomas MarkleZdroj: winto

I když Thomas na konci rozhovoru pro Good Morning Britain uvedl, že jeho záměry byly dobré a doufá, že rozhovorem nijak neurazí královský pár ani nikoho z rodiny, stal se přesný opak.

Podle expertů na královskou rodinu byl rozhovor poslední kapkou pro samotnou královnu Alžbětu. I když nerada, musela Thomasovi zakázat veškerou účast na rodinných sešlostech a událostech.

Královna AlžbětaZdroj: winto

,,Královna je určitě velice naštvaná," uvedla Angela Levin, autorka Harryho biografie. ,,Harry je určitě také rozrušen, ale myslím si, že vloží všechnu svou energií do toho, aby se o svou babičku postaral. Harry je velice starostlivý muž a určitě chápe, jak se královna touto zradou ze strany Meghanina otce cítí.“

,,Královnu samozřejmě mrzí, že postavila Meghan do takové situace, ale nedá se svítit. Bojí se, že by v budoucnu mohl Thomas prozradit víc věcí, než jen sympatie k Donaldu Trumpovi."

Meghan MarkleZdroj: winto

Meghan se chce stát Britkou skrz naskrz. Jak jí jde britský přízvuk?

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů