Šíp.deník.cz

OTŘESNÉ! Zpěvačku legendárního hitu LAMBADA upálili zaživa! Jde o pomstu gangu?

Zdroj: www.profimedia.cz
Sdílej článek:

Populární brazilská zpěvačka Loalwa Brazová, kterou v roce 1989 taneční hit Lambada katapultoval na vrchol světových hitparád, byla nalezena mrtvá ve vraku ohořelého auta na předměstí Ria de Janiera. Předběžné analýzy nasvědčují tomu, že v momentě, když auto začalo hořet, třiašedesátiletá žena ještě žila.

Co by vás ještě mohlo zajímat: 

Další vlna spekulací: Zemřel George Michael na zákeřný AIDS?

Kdo může za rozpad manželství Ochotské a Rosola? Budete se DIVIT!

Dle místní televizní stanice G1 se stala Brazová další obětí některého z drogových gangů operujících na území Brazílie. Rio de Janiero je jedním z nejnebezpečnějších měst na světě, násilné trestné činy jsou zde na denním pořádku. Zda byla Brazová na některý z drogových kartelů napojená, nebo se jedná o „náhodnou oběť", policie zjišťuje.

Na únos policii upozornil náhodný svědek. Všiml si, jak skupinka čtyř mužů vláčí křičící zpěvačku z jejího domu do přistaveného auta, a pak ji odváží pryč. Vrak s ohořelým tělem byl nalezen jen několik desítek metrů do místa únosu. Identitu pachatelů policie zatím nezná a intenzivně po ní pátrá.

Brazová proslula jako zpěvačka skupiny Kaoma. Taneční píseň Lambada si získala obrovskou celosvětovou popularitu na přelomu 80. a 90. let. Blazová díky svému megahitu pohádkově zbohatla. Že jsou motivem únosu a brutální vraždy peníze, je také jedna z vyšetřovacích hypotéz.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů