Šíp.deník.cz

Pamatuje si na Paulieho z Rockyho? Dnes byste herce Burta Younga NEPOZNALI!

Film Rocky se stal doslova legendou. Z herce Sylvestra Stallone udělal celosvětovou hvězdu a ostatní protagonisté se svezli na vlně obrovského zájmu. Další nezapomenutelné role bratra Adriany se ujal herec Burt Young, kterému dodnes nikdo neřekne jinak než Paulie. Jak teď vlastně vypadá? Hodně zestárl, ale úsměv z tváře mu nezmizel. A redakce Šípu bude u toho, až tento sympatický umělec zavítá do Prahy na muzikál Rocky!

1 / 22
Takto si hercš každý pamatuje.

Takto si hercš každý pamatuje.Zdroj: Instagram

Herec v největší době slávy.Zdroj: Instagram

Pro herce Burtona Younga byla role ve fenomenálním filmu Rocky naprosto zásadní. Dalo by se říci, že ho vlastně postava Paulieho “udělala”. Bez ní by nebyl rozhodně tak slavný, jak je teď. Lidé ho stále mají rádi.

Redakce Šípu se s Pauliem setká v Kongresovém centru v Praze.Zdroj: Muzikál Rocky

Občas postava bratra Adriany, holka, která se stala Rockyho osudovou láskou, zazlobila, že už se s ním boxer nechtěl kamarádit. Ale nakonec se oblíbení filmoví hrdinové vždycky usmířili, i když Paulie dostal Rockyho finančně až na samé dno.

Herec teď v pátek navštíví Prahu, aby se podíval na muzikál Rocky.Zdroj: Muzikál Rocky

Ale to by nebyl Rocky, aby všechno svému letitému kamarádovi nakonec přeci jen neodpustil. I když to byl spíš takový ňouma prahnoucí po penězích, krásy moc nepobral, ale v těch nejtěžších chvílích byl pro sportovce oporou.

Na červeném koberci je jako doma.Zdroj: Profimedia.cz

A hlavně ho seznámil se svou nesmělou sestrou, která po boku Rockyho doslova vykvetla. Ze šedé myšky bez špetku sebevědomí se z ní stala krásná labuť hodná slávy svého manžela z ringu. Uměla ho hezky reprezentovat.

Ze stárnutí si nic nedělá.Zdroj: Profimedia.cz

Ale zpátky k Pauliemu. Herec Burt Young totiž přiletí do Prahy, aby v pátek v Kongresovém centru v Praze shlédl stejnojmenný muzikál Rocky a zhodnotil tak práci českých herců. Je samozřejmě zvědavý, jak ztvárnili jeho roli..

Herec hodně zestárl.Zdroj: Profimedia.cz

A to by nebyla redakce Šípu, aby nebyla opět v centru dění. Se samotným hercem z Hollywoodu se setkáme a zkusíme pro vás udělat nějaký rozhovor o jeho životě. Ale už teď víme, že bychom herce na ulici nepoznali.

Slávu si nesmírně užívá.Zdroj: Profimedia.cz

Hodně zestárnul, přibral, ale úsměv z tváře mu nemizí, což je jedině dobře. Z jeho tváře vyzařuje dobrá nálada a optimismus. Žádné hvězdné manýry byste u něj nenašli, i když by si je po fenomenálním úspěchu Rockyho mohl dovolit.

Dost přibral.Zdroj: Profimedia.cz

Jsme na něj sami zvědaví. Nám těch pár kil navíc a nějaké ty vrásky na čele nevadí. Hlavně když bude herec zase hýřit humorem jako na všech červených kobercích. Snad se českých novinářů nebude bát, když po boku nebude mít statného Sylvestra Stallone.

Se Sylvestrem Stallonem mají dodnes dobré vztahy.Zdroj: Profimedia.cz

Bez Paulieho by Rocky neměl takový úspěch.Zdroj: Instagram

Herec dodnes těží ze slávy své největší role Paulieho.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se podívat, co je nejnovější v českém showbyznysu? Tak vám to prozradí Pavel Novotný v rozhovoru přímo z redakce Šípu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů