Šíp.deník.cz

Pamatujete si na moderátorku Martinu Gavriely? Neuhádnete, co teď dělá!

Moderátorka Martina Gavriely měla skvěle našlápnutou kariéru, její hvězda stoupala, tak proč se rozhodla kariéru ukončit a stáhnout se do ústraní? Ty důvody vás vážně udiví, ale bývalá playmate svého rozhodnutí nelituje. Exkluzivně Šípu prozradila, co teď dělá a čím se vlastně živí.

1 / 22
Martina Gavriely s přítelem Marcusem Tranem

Martina Gavriely s přítelem Marcusem TranemZdroj: Šíp PLUS

Martina neztratila nic ze svých půvabů.

Martina GavrielyZdroj: archiv šíp

Krásná Martina Gavriely byla spolu s manželkou Karla Gotta Ivanou jednou z tváří společenského pořadu TopStar. Její kariéra byla dost dobře našlápnutá. Po bývalé playmate byla velká poptávka, její hvězda stoupala.

Zvali jí na večírky, do různých luxusních salónů, na VIP akce.

Martina GavrielyZdroj: Šíp

Pak bohužel nějaký dobrotivec vyšťoural její staré erotické fotky a z televize musela odejít. Kdo si ale myslel, že se Martině zhroutil svět, tak by se jen divil, že modelce spadl obrovský kámen ze srdce. Už by se do televize nevrátila.

Vyčítala si, že dětem způsobila takové trauma.

Jessica GavrielyZdroj: Facebook.com

Sice za tu zkušenost děkuje, ale už by nechtěla dělat práci moderátorky kvůli tomu neustálému stresu a také kvůli tomu, že kvůli její práci její dceru Jessicu děti ve škole šikanovaly. Přinášelo jí to více utrpení, než požitku.

Netušila, co svou prací dětem může způsobit.

Martina GavrielyZdroj: archiv šíp

Čím se ale vlastně tato sexy blondýnka živí, když už se nechce vrátit za mikrofon? To se budete divit. Jestli si myslíte, že doma brečí do polštáře, že neví, kam se upíchnout, tak vás musíme zklamat. Sympatická Martina se totiž opravdu neztratila.

Konečně se totiž naplno může věnovat svým dětem.

Martina Gavriely se svými dětmiZdroj: Šíp PLUS

„Já jsem žena v domácnosti. Dělám to, co jsem chtěla dělat, když byly děti malé a já nemohla být žena v domácnosti. Teď mi je to díky Marcusovi dopřáno a já za to moc děkuji. Ale ještě k tomu podnikám a prodlužuji vlasy. Dělám vlastně na prahu čtyřicítky to, co mě baví. Byla to dlouhá a trnitá cesta, ale s dobrým koncem,“ prozradila Šípu nadšeně Martina.

S Marcusem je několik let zasnoubená, ale na svatbu vůbec nepospíchají.

Martina Gavriely s MarkusemZdroj: Tilen Vajt

Ta je zasnoubená s mladším muzikantem Marcusem Tranem, kterému se v muzice daří čím dál více. Sám koncertuje, skládá písničky třeba Ewě Farne, proto se mu i konto dost plní penězi, takže si Martina může dopřát být doma a neřešit, jestli budou mít příští týden co do pusy.

O své děti se vždycky dokázala pořádně postarat.

Nejdůležitější jsou Martinu Gavriely její děti, Jessica a AntonioZdroj: Tilen Vajt

A k moderování se opravdu vrátit nechce? „Vzdala jsem se ho sama z vlastní iniciativy. Nikdy nedělá dobrotu to, když partneři, co spolu žijí, si jedou každý svou kariéru. Nikdy to nefungovalo a nikdy nebude. Vždy musí být jeden, který se obětuje. A já jsem to sama navrhla. Marcus je mladý a perspektivní a talentovaný,“ řekla upřímně sexy Martina.

Nechtěla stát snoubenci v cestě v jeho rozletu.

Martina se živila i jako modelka.Zdroj: Profimedia.cz

„Mě moderování nikdy nebavilo. Měla jsem to pouze a jen jako dobrý přísun peněz. Vše jen odskákaly moje děti, takže to, že jsem se stáhla do ústraní, pro ně byl můj nejlepší krok za posledních třináct let,“ dodala Martina, která konečně našla toho osudového muže.

Musela přetrpět pár nevydařených vztahů, aby si teď vážila mladšího hudebníka.

Martina GavrielyZdroj: Astrosatmedia

Dřív neměla moc na muže štěstí. S otcem jejích dětí se rozešla týden po narození mladšího syna Antonia a pak žila s hokejistou Radkem Dudou. Ten se ale ukázal jako špatná volba. Martinu podváděl a měli doma pořádnou Itálii. Teď je konečně po letech opravdu šťastná a spokojená.

Je ráda, že našla spřízněnou duši a konečně se může seberealizovat v oblasti, po které tolik toužila.

Martina GavrielyZdroj: Profimedia.cz

Jestli se chcete dozvědět další pikantnosti ze světa showbyznysu, tak se podívejte na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů