Šíp.deník.cz

Pamatujete si na rosničku Michaelu Dolinovou? Neuvěříte, co teď dělá!

Bývala jednou z největších hvěz televize Nova v devadesátých letech. Vypadalo to, že v televizi bude už na věky věků. Nakonec ale přišel ošklivý vyhazov, na který dodnes nerada sympatická brunetka vzpomíná. Čím se vlastně dnes živí? 

1 / 19
Těžce se vyrovnává s životními změnami.

Těžce se vyrovnává s životními změnami.Zdroj: Profimedia.cz

Moderátorka si v životě prošla i hodně špatným obdobím, ale dokázala se odrazit ode dna.

Klára s Karlem budou moderovat Muže roku a Míša vybírat vítěze.Zdroj: Jan Tůma/Muž roku

Usměvavá moderátorka Míša Dolinová byla v devadesátých letech považována za jednu z největších televizních hvězd. Lidé ji milovali, televize jí dávala tolik prostoru, kolik jen chtěla, šla z práce do práce, měla i kšefty mimo vysílání.

Byla dceři obrovským vzorem, kam až se žena vlastní pílí může dostat.

Míša odchod milované dcery těžce nese.Zdroj: Profimedia.cz

Pak ale přišel obrovský zlom. Televize je totiž jako živý organismus, kde si nikdo nemůže být natrvalo jistý svým místem. Ze dne na den můžete o práci přijít, ani nebudete vědět jak. Přesně jako Míša, která musela uvolnit místo mladším.

Najendnou netušila, co s ní bude, co bude dělat, jak se uživí.

Michaela Dolinová (49) Otevřeně přiznává, že se jí před 6 lety zalíbilo nosit oblečení velikosti 34. Nevečeřela, shodila pět kilo a podle ní to bylo úžasné období. Pak si ale začala všímat toho, že jí v jejím vyšším věku nepřirozeně zhubnul i obličej.Zdroj: Šíp

Na to období nevzpomíná Míša zrovna v dobrém, ale dokázala tu zlobu a zášť zkousnout a nechce už se k minulosti vracet. Ale možná udělá výjimku pro redakci Šíp. Dnes totiž od 12.30 budeme s Michaelou vysílat živý rozhovor na facebookových stránkách „Lucie, postrach celebrit“, „Magazín Šíp“ a přes instagramový účet @luciepostrachcelebrit.

Už se na moderátorku moc těšíme, protože je opravdu velmi příjemný a otevřený člověk.

Herečka měla dlouhodobé problémy se zrakem.Zdroj: Šíp PLUS

Na nějakou dobu se Míša stáhla z veřejného dění, potřebovala se s tím vyhazovem vypořádat, zvednout si zase trochu sebevědomí, protože po padáku si myslela, že je na nic a už se nikde neuchytí.

Jenže nakonec se přestala litovat, zatla zuby a začala na sobě opět hodně makat.

Herečka Michaela DolinováZdroj: archiv Šíp

Dokonce držela drastické diety, aby vypadala hezčí a mladší. Hodně zhubla, dokonce se spekulovalo o anorexii, protože za krátkou dobu výrazně ubrala na váze. Mezitím se také rozvedla a našla novou lásku.

Najednou opět rozkvetla a bylo vidět, že se jí opět začalo dařit.

Michaela DolinováZdroj: Šíp

Dnes je ale vlastně ráda, že se všechno tak dělo. Nebyla by totiž tam, kde je. Nejenže se vrátila ke svému milovanému počasí, televize Barrandov dala sympatické brunetce opět šanci, ale do toho vyučuje na konzervatoři a tam je opravdu spokojená.

Začala si opět velmi věřit a do její tváře se to dost promítlo. Najednou jako by omládla ze dne na den.

Míša Dolinová s manželemZdroj: Šíp

S váhou už také neexperimentuje, ví, že se se svému partnerovi líbí tak, jak je. Sice se nepřejídá, ale za to hodně ochutnává a také své lásce vyvařuje. Co se všechno u ní ještě změnilo? O tom si popovídáme dnes od 12.30 přímo z půdy konzervatoře, tak se nezapomeňte dívat.

Dnes se můžete těšit na usměvavou Michaelu, která nemá problém s žádnou otázkou.

Michaela Dolinová Zdroj: Šíp PLUS

Živé vysílání bude od 12.30 na facebookových stránkách "Lucie, postrach celebrit", "Magazín Šíp" a na instagramovém účtu @luciepostrachcelebrit.

Tereza se rozhodla vyletět z hnízda.Zdroj: Profimedia.cz

Další drby se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů