Šíp.deník.cz

Pánové, budete slintat! Vnučka módní ikony předvedla NEODOLATENÁ přírodní ŇADRA

21 fotografií 21
18+
Caroline rozhodně umí zaujmout.
Caroline rozhodně umí zaujmout.
Zdroj: Profimedia.cz
Caroline rozhodně umí zaujmout. Caroline Vreeland Sexy Caroline hledá, kde si odpočinout. Caroline Vreeland
Sdílej článek:

Pochází ze slavné rodiny. Má mezi příbuznými členy úspěšného klanu Rotschildů, její prababička Diana Vreeland zase proslula jako módní redaktorka časopisů jako jsou Vogue, Harper's Bazaar. Caroline Vreeland by se ale zřejmě proslavila i bez takhle známých předků. A stačilo by jí k tomu její tělo. Přesněji jeho horní polovina. Nejpřesněji: její prsa!

Nesmí vám uniknout

Oslnivé křivky předvedla tahle nadějná zpěvačka na pláži v Mexiku. A z jejího nadupaného hrudníku nikdo nemohl strhnout oči! Caroline se totiž může pyšnit poprsím, které by jí závidělo 99 procent pornohvězd. A k jeho dokonalosti nepotřebovala žádné operace, všechno jsou to jenom geny, příroda a pečlivé cvičení.

Asi by vás ale překvapilo, že Caroline na své přednosti není nijak zvlášť pyšná. Z jejích slov to dokonce působí, že by byla raději, kdyby k ní příroda tak štědrá nebyla… „Mám s obvodem prsou docela problém, protože když chceme dělat něco, aby to vypadalo sexy, celá se třesu strachy, že to bude nakonec působit jen vulgárně a lacině," svěřila se.

Útěchou téhle krásce může být, že vulgární a lacinou by ji chtěl asi každý chlap, kterého potká. Nedá se jí totiž odolat! Jak se dá s tělem, kterým se Caroline může chlubit, ovládat a oslňovat okolí, se mrkněte v naší galerii. Litovat nebudete.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů