Šíp.deník.cz

Pánové, je KONEC. Tahle SEXY kráska už flirtovat s nikým nebude!

1 fotografií 1
18+
Berenika Kohoutová ve filmu Nepravděpodobná romance
Berenika Kohoutová ve filmu Nepravděpodobná romance
Zdroj: archiv
Berenika se odvázala a ukázala vše.
Sdílej článek:

Díky bujnému dekoltu patří mezi nejdráždivější herečky současnosti a mnoho lidí se při pohledu na její ňadra nemůže soustředit. A pokud si někdo na ni v koutku duše myslel, má smůlu. Berenika Kohoutová (23) se chce usadit.

Patří mezi nejvíce sexy herečky nastávající generace, neváhala se odhalit v několika filmech, a její postelí prošla řada mužů. Námátkou Vojta Kotek či Kryštof Hádek, mimo jiné  manžel Táni Vilhelmové. Ale teď pozor: Berenika s vyhledáváním známých milenců zřejmě skončila!

Snad prvně nepochází její nový partner z herecké branže, ale úplně odjinud. A sama herečka to vysvětluje jednoduše. Nemá prý problém najít někoho z kolegů, ale nejvíc ji to prý táhne k dávným kamarádům . A budete se divit, co jsou zač: pankáči!

"Je to pro mě takové antistresové prostředí, kde se nemusím s nikým bavit o tom, co právě točím a s kým točím," objasnila důvody své volby. Proto se uchýlila výhradně k této nekonformní skupině lidí, kde také našla současného partnera. Jde údajně o majitele kavárny…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů