Šíp.deník.cz

Jako bych byla ZNÁSILNĚNA: Paris Hilton se stále vzpamatovává z ÚNIKU SEX TAPE!

Dědička hotelového impéria se stále trápí. Sex tape, jež byla v roce 2003 sdílena na internetu jejím bývalým přítelem, ji stále děsí. V novém dokumentárním filmu American Meme (Americké meme) pro streamovací službu Netflix prozradila, jaké to bylo zjistit, že ji celý svět viděl v akci!

1 / 13
Paris Hilton Sex Tape

Paris Hilton je profláklá jako… originální rčení pokračuje 'jako Paris Hilton'. Dědička hotelového impéria, módní ikona, pseudo herečka, pseudo zpěvačka, pseudo návrhářka a business dáma je po Kim Kardashian tou nejnenáviděnější celebritou na světě. Ačkoliv už o ní není moc slyšet, její podoba a odporná osobnost se milionům lidí vypálila do mysli na celý život.

Oprsklá a tupá Paris Hilton se s ničím a nikým nepáře. Ve svých reality show, jako jsou například Zlatý holky nebo jedna z verzí Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka se Hilton nebojí ukázat svou pravou tvář. Nestydatá, povrchní a sebestředná milovnice peněz a luxusu má ale jeden obrovský strach: Sex tape, kterou v roce 2003 zveřejnil její přítel, na ní zanechala velké rány!

Jedna noc v Paris

Paris HiltonZdroj: Profimedia.cz

Královna povrchnosti se v novém dokumentu od Netflixu, American meme (Americká meme), svěřila se zděšením, které v roce 2003 vyvolalo zveřejnění její Sex Tape. Ta byla příhodně pojmenovaná 1 Night in Paris, tedy Jedna noc v Paris (nebo Paříži, ale víte, co je tím myšleno).

Paris tehdy chodila s Rickem Salomonem, podnikatelem, filmovým producentem a pokerovým hráčem, jenž je známý svými úlety se slavnými hvězdami. Rick Salomon se jednoho dne rozhodl, že jejich společnou noc zveřejní na internetu i přesto, že mu Hilton výslovně zakázala video publikovat a komukoliv ukazovat.

,,Bylo to, jako by mě někdo znásilnil"

Paris HiltonZdroj: Profimedia.cz

,,Můj život se změnil doslova přes noc," řekla Paris Hilton v slzách. ,,Všichni si ze mě dělali legraci. Neopustila jsem svůj dům několik měsíců. Bylo mi tak neuvěřitelně trapně."

Paris Hilton se domnívala, že tímto momentem skončila její kariéra i život. ,,Cítila jsem, jak se mi na ulici všichni tajně posmívají. Bylo to, jako by mě někdo znásilnil. Jako bych ztratila část své duše, mluvilo se o mně opravdu ošklivě a zákeřně."

Sex Tape zastínila její úspěšný život

Paris Hilton si pořídila čivavu jménem Tinkerbell.Zdroj: Youtube

Paris každému, kdo se ptal, proč video zveřejnila, opakovala, že nikdy nechtěla, aby ho kdokoliv viděl. Sex Tape byla zveřejněna jen několik měsíců po odvysílání reality show Zlatý holky, ve které Paris Hilton a její nejlepší kámoška Nicole Richie navštěvovaly různé farmy a chudé rodiny a hroutily se nad tím, jak je život těžký a neúnosný.

Pro Hilton to znamenalo ohromnou publicitu, ne však takovou, jakou by si přála. Dostala se na onen zákeřný seznam celebrit, jejichž soukromá videa spatřila světlo světa. Paris se rozhodla, že Salomona zažaluje. 

Žaloby a smutně nicotné vyrovnání

Paris Hilton proslula bouřlivým životem. Zdroj: archiv

Ne však dřív, než ji Salomon zažaloval za pomluvu a hanobení osoby. Hilton se vyzbrojila hejnem dravých právníků a soudní tahanice mohla začít. Dvojice se v roce 2005 mimosoudně vyrovnala. Paris dostala od Salomona 400 000 dolarů, což je v přepočtu devět milionů korun. To je zhruba 0,01 % toho, co má Hilton po kapsách.

Od zveřejnění Sex Tape se Paris srovnala do latě. Začala fungovat jako business lady, vytvořila úspěšnou kolekci oblečení, parfémů a přípravků na péči o pokožku. Paris ovšem přiznává, že není v životě šťastná. Kdyby mohla, změnila by ho od základů.

,,Už dvě dekády je mi 21 let"

Paris HiltonZdroj: Profimedia.cz

,,Poslední dvě dekády je mi stále jednadvacet let. Všechno je to součástí mé image, značky a vnímání sebe jako produktu," tvrdí Hilton. ,,Žiju v bublině. Svět reality show - celý ten průmysl - tě nenechá vyrůst. Zanechá tě v jednom okamžiku života, zaseknutou v téhle postavě. Je mi jednadvacet let po dvě dekády. Všechno, co dělám, je stále stejné. "

Paris Hilton jako budoucí multimiliardářka žije podle sebe velice nešťastný a jednotvárný život. Dostat se z karikatury jedna a dvacetileté holky, co má vše na háku, se jí nepodařilo ani po dvaceti letech. Úspěšné businessy ji v životě neposunuly dál, možná se tak stane, až zdědí celé hotelové impérium, pak si bude připadat, že konečně vyrostla.

Co na to říká Jan Musil?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů