Šíp.deník.cz

Pavel Novotný zveřejnil šokující předsvatební smlouvu. O co mu jde?

Pavel Novotný se nebojí říct, co si myslí.
Pavel Novotný se nebojí říct, co si myslí.
Zdroj: Šíp PLUS
Sdílej článek:

Moderátor a novinář Pavel Novotný nedávno skočil do chomoutu. A pár dní po sňatku novopečený manžel odhalil, že se svou láskou uzavřel předsvatební smlouvu. Co v ní je?

Podobně jako mají věřící své desatero, má ho i předmanželská smlouva Pavla Novotného. Ten překvapivě ve zveřejněném dokumentu řeší více poker, než případné finanční jistoty. Ale vlastně to u něj až tak překvapivé není. Přečtěte si, na čem mu záleží:

1, Navrhovatel prohlašuje, že bude na manželku hodný a nebude jí mlátit a podvádět. Na oplátku trvá na striktním respektování svého celoživotního kodexu, který zní: "Poker a Slavia jsou víc než rodina!"

2, V sezoně se tento kodex týká i golfu. Přestane li navrhovatele bavit, může dosadit jiný sport. Se Slavií se hýbat nebude, to je neměnné.

3, Navrhovatel hraje online poker. Přestože jeho družka také, a měla by tím pádem mít pochopení, navrhovatel se ujišťuje, že může jít zcela mimořádně i na živý turnaj a nebude mu kladen odpor. V praxi to znamená v režimu podělí - středa - sobota turnaje Celebrity Poker Tour, ve čtvrtek Card Casino Com Tour a klouzavě ještě turnaje České Pokerové Tour a dvakrát do měsíce Rozvadov. Jinak, pokud nemá futsal, karty s kamarády U Žbánků, golf nebo společenský večírek, nebo nedávají v televizi nějaký sport, tak se věnuje partnerce a miminku.

4, Při návratu z turnaje nebude navrhovatel peskován za špatnou hru, kterou manželka sledovala v online reportáži PokerŽivě. Konverzace bude pokaždé probíhat takto:

Novotná: Chudáčku, na co jsi vypadl, já to dnes neměla čas sledovat?

Novotný: Ále, set up a v něm suck out!

Novotná: Já věděla, že na smůlu, příště určitě vyhraješ, nikdo na tebe nemá, Řezníku!

5, Manželka nikdy nečte Pokerman.cz (tato klauzule zaníká v listopadu 2013 spolu s koncem těchto stránek) a ani o tomto málo známém webu doma nemluví.

6, V případě rozvodu navrhovatel zaopatří rodinu a dceři Lauře platí školné na prestižní britské univerzitě. Platí jen do doby, než si dcera vybuduje vlastní bankroll!

7, Navrhovatel se zaručuje, že nebude manželce doma vyprávět handy. Neplatí v případě, že dostal zářez, nebo cítí, že si musí ženě postěžovat.

8, Když nastanou zlé časy, manžel se uskromní s buy iny do turnajů. Netýká se Celebrity Poker Tour, České Pokerové Tour a Rozvadova. Tyto aktivity navrhovatel omezí pouze v případě, že dítě hladoví! (Déle než dva dny, pozn. navrhovatele)

9, Co se sexu týče, bude navrhovate plnit manželské povinnosti 3x týdně. Nebude li mít turnaj, nebo nebude li unaven po včerejším (předvčerejším) turnaji.

10, Není nic důležitějšího než manželka, společné děti a jejich zdraví a vzdělání!… Kromě pokeru!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů