Šíp.deník.cz

Petra Černocká ukázala Šípu svůj domov: Manželství na pár metrech

10 fotografií 10
Petra pózuje u starožitného zrcadla a stolku. Těmito věcmi dům vybavil její muž.
Petra pózuje u starožitného zrcadla a stolku. Těmito věcmi dům vybavil její muž.
Zdroj: Šíp PLUS
Nechybí ani stolek se zrcadlem či starý akordeon. Zvenku vypadá bydlení Petry Černocké velmi nenápadně. Petra pózuje u starožitného zrcadla a stolku. Těmito věcmi dům vybavil její muž. Do menší kuchyně se vejde vždy pouze jeden z manželů.
Sdílej článek:

Zpěvačka Petra Černocká bydlí navzdory své slávě velmi skromně. Ona si ale svůj řadový domek ve Strašnicích nemůže vynachválit. I když v něm do sebe s manželem občas narážejí.

Zpěvačka Petra Černocká (63) považuje koupi svého domku za jedno z nejlepších rozhodnutí v životě. „Měla jsem krásný byt v Přemyslovské ulici v Praze. Když jsem se ale v listopadu 1989 rozcházela s tehdejším partnerem, poradil mi, abych se poohlédla po jiném bydlení. Očekávalo se totiž, že se v těchto bytech bude zvyšovat nájem. A hned jsem narazila na prodej tohoto řadového domku. Dodnes se mi tady líbí," řekla Šípu Petra.

V novém domku bydlela pouze s dcerou Bárou jen chvíli. „Zanedlouho po nastěhování jsem začala chodit s Jirkou. Takže jsem provedla rychlou výměnu bytu i mužů. Jiří měl nejdříve jen docházkové právo, ale po podrobném prozkoumání jeho charakteru dostal od domku klíče," vypráví zpěvačka.

Oba milují starožitnosti

Dům si zčásti vybavila sama, hodně věcí ale vybíral už i její nový partner Jiří Pracný. Starožitný styl, do kterého je dům laděn, vyhovuje oběma. „Kdysi jsme zrestituovali starou hospodu, kde se mi podařilo ukořistit pár věcí. A ty jsme sem pak dali," říká Jiří, který je v domečku také spokojen.

Jediným problémem menšího prostoru je to, že se v něm manželé často střetávají. Prodat by ho ale nechtěli, Petra má jiný plán. „Byla by ráda, kdybychom mohli koupit vedlejší baráček a probourat je. Protože když jdeme třeba do kuchyně, tak do sebe narážíme. A když ráno vstáváme, musím já vstát později, protože bychom se dolů oba nevešli," řekl Jiří Pracný. Přesto se do řadového domku zamiloval.  

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů