Šíp.deník.cz

Pevnost Boyard bude stát za to: Kristýna Leichtová vyběhne v SEXY oblečku!

25 fotografií 25
Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová
Zdroj: se svolením FTV Prima
Pevnost Boyard a sexy Kristýna Leichtová Pevnost Boyard a sexy Hanka Kynychová Pevnost Boyard - soutěžní tým a v jeho čele Kristýna Leichtová - určitě se bude na co dívat. Pevnost Boyard a soutěžní tým - Jakub Prachař, Kristýna Leichtová, Jan Dolanský, Hanka Kynychová a Vojta Kotek
Sdílej článek:

První díl české verze soutěže Pevnost Boyard se nezadržitelně blíží a kromě sportovních výkonů se diváci určitě rádi podívají i na těla soutěžících dam v přiléhavých "teplákovkách". Jaké úkoly vyfasovali členové prvního týmu? 

Historicky první Češi se utkají s pevností Boyard ve složení Jakub Prachař, Vojtěch Kotek, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová a Hana Kynychová. Celý pořad moderuje Libor Bouček a v roli otce Fura se představí Jan Rosák. Podaří se prvnímu českému týmu pokořit legendární pevnost a získat peníze pro organizaci Helppes?

Pětice hrdinů zvládla úkoly na výbornou, i když to bylo hodně náročné.

Jan Dolanský měl po soutěži největší radost. „Pevnost je přesně taková, jakou jsem si ji představoval – je to tam nádherný a já jsem si splnil dětský sen, je to bomba."

Kristýna Leichtová má lékařsky potvrzenou arachnofobii a musela se na vlastní kůži setkat s nejmenšími obyvateli pevnosti. Samozřejmě ji ale čekaly i jiné disciplíny. 

Kapitánem týmu byl Jakub Prachař a má pro diváky hádanku – jak se jmenuje nejbližší hvězda u planety Země? „Přesně jsem věděl, do čeho jdu – vyplňoval jsem dotazník, kdy jsem měl napsat, čeho se bojím, jenže samozřejmě se to otočí proti vám, takže já jsem napsal, že nesnáším uzavřený prostory a vodu a výšky, takže jsem byl v tubusu, kde tekla voda, a výšce, takže příště, až budu vyplňovat dotazník, tak už si na to dám pozor. 

Hana Kynychová vyfasovala neoblíbené hady a měla u nich kolena rozklepaná víc než Elvis. Zvládla to nakonec?

Vojtěch Kotek se zase stal první českou obětí Boyardu. „Když jsme to měli za sebou, tak máte s těma lidma něco, co nikdo jinej nemá, to je jako když si herci z Pána prstenů vytetovali na zadek logo, mají společné tetování, je to společný zářez. Navrhnu, že bychom si možná mohli vytetovat na zadek otce Furu – Rosáka."

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů