Šíp.deník.cz

NEJSMUTNĚJŠÍ CHVÍLE Tomáše Plekance: Musí se rozhodnout, co bude dál!

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.
Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Na to, že rozvod s Lucií Vondráčkovou nebude procházkou růžovou zahradou, tak trochu Tomáš Plekanec věděl. Ale co netušil, jaké všechny zbraně má na něj zpěvačka schované. Jenže to netušil, jak těžká rozhodnutí příjdou!

Slavný hráč NHL přešel nedávno zpět do Česka, protože už nechtěl být součástí tvrdých tréninků, bojovat s obrovskou konkurencí a hlavně chtěl vyhovět stále ještě manželce Lucii Vondráčkové. Ta chtěla za každou cenu zpět do rodné hroudy.

Ale jak už všichni víme, hokejista se vrátil, ale zbytek rodiny nikoliv. Lucka Vondráčková se prostě zapřela a nechce ani na Vánoce se syny přijet domů. Teď ale přišla ale další krutá rána jako z čistého nebe.

Plekanec se nestačí divit

Chodil herec opravdu za milostnými hrátky do bytu Plekance?Zdroj: Profimedia.cz

I když sama zpěvačka Lucie Vondráčková vždycky žehrala na tu hrozivou kanadskou zimu, která se jen těžko přežívá, a těšila se domů na tu mírnou evropskou, která se nedá s Amerikou srovnávat. Dokonce tam má mladší syn Adam trpět záchvaty kašle kvůli mrazu.

Jenže ani to Lucii nepřesvědčilo, aby se vrátila aspoň na vánoční svátky do Česka za svými rodiči, tatínkem synů a ke všem blízkým, za kterými tolik ráda z Kanady létala. Jako by její odvrácená tvář byla bez srdce a ona prostě chtěla dělat jen naschvály.

Už má všeho plné zuby

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.Zdroj: Profimedia.cz

Vždyť ani zdraví malého synka ji nepřesvědčilo o tom, aby aspoň ty Vánoce, které jsou hlavně pro ty děti, strávila v teple domova. Sama tvrdí, že kvůli Adamových záchvatům kašle s ním letěla třeba dvakrát za měsíc na Kubu, aby se prohřál, tuto zimu ho prostě asi chce trápit nemocemi a mrazem.

Kam až může dojít nenávist mezi rodiči malých dětí, aby si uvědomili, že se musí ohlížet hlavně na ty ratolesti, které za spory mezi maminkou a tatínkem nemohou? Sám Tomáš Plekanec si uvědomuje, že teď přišel ten správný čas bouchnout do stolu a jednat.

Nechtějí se dohodnout jako dva dospělí lidé?

Stále ještě manželé si nemohou přijít na jméno.Zdroj: Profimedia.cz

Už nechce dál snášet to odloučení od Matyáše a Adama, kteří také tatínka milují a chtěli by s ním být i v ten nejkrásnější den v roce. Proč je Lucka prostě aspoň na pár dní nevezme domů, aby si to užili jako rodina?

Tomáš chce udělat přes soud razantní rozhodnutí a říká se, že by chtěl kluky do střídavé péče. Už nehraje tolik jako v NHL a nechce se s Luckou dohadovat, kdy si je může půjčit. Až tak ho dostala Lucka do kouta, že bude muset opět zakročit právník a soud.

Lucka je určitě výborná máma, stejně jako Tomáš skvělý otec. Neměli by proto dělat maximum, aby se nehádali a netahali se před soudy? Klukům to všechno jen ubližuje…

Lucce docházejí síly a podepisuje se to na ní.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se o životě slavných dozvědět více? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů