Šíp.deník.cz

Podivná dieta Čvančarové! ZHUBLA? Spíš konkuruje Halině Pawlowské

3 fotografií 3
Jitka Čvančarová je sexy herečka, ale pár kilo dole by jí neuškodilo...
Jitka Čvančarová je sexy herečka, ale pár kilo dole by jí neuškodilo...
Zdroj: Hermina
Před časem to herečce ještě slušelo... ... dnes je to o poznání horší. Rodí se Halině konkurence?
Sdílej článek:

Je tomu pár týdnu zpět, co se objevily informace o tom, že Jitka Čvančarová zhubla. Zdá se ale, že to se zázračnou dietou nebude tak horké! Oblíbená herečka se před pár dny objevila na jedné akci a snad jen slepému mohlo ujít, že i v oblečení v černé barvě, které by mělo zeštíhlovat, se viditelně ve volnější kalhotách Jitce rýsují stehna blížící se rozměrům lýtek boubelky Haliny Pawlowské. 

Jitka rozhodně nepatří mezi takzvané "dietářky" a navíc o sobě tvrdí, že s váhou ani nijak nebojuje. A možná je to škoda! Sice se stále řadí k pohledným herečkám, rozhodně má jiskru v oku, a kdyby k tomu měla ještě o pár kilogramů méně, slušelo by jí to rozhodně více. Celou zakulacenou postavu podtrhuje i fakt, že výběr lepšího oblečení by sympatické herečce spíše prospěl. Ze snímku se tak totiž může zdát, že Halině Pawlowské roste XXL konkurence. 

Fanouškům Jitky nezbývá než doufat, že na sobě přeci jen trošku zamaká, změní jídelníček a následně v plavkách všem svým kritikům vytře zrak. Tak držíme palce, Jitko!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů