Šíp.deník.cz

PODIVNÉ ROZHODNUTÍ Kate Zemanové: Skončí „první dcera“ jako tanečnice u tyče?

3 fotografií 3
Dcera prezidenta Miloše Zemana umí být velmi krásná.
Dcera prezidenta Miloše Zemana umí být velmi krásná.
Zdroj: Tilen Vajt
"První dcera" Kate Zemanová Filip Jankovič
Sdílej článek:

Kateřina Zemanová (20) se prý chce stát tanečnicí. Spolupracuje se zapadlou hvězdou ze SuperStar Filipem Jankovičem, jenž se živí jako tanečník. Vybrala si ale správně?

Jankovič na sebe naposledy upozornil spoluprací se silikonovou Evou Feuereislovou, která se marně pokoušela vyhrát v poslední řadě VyVolených. O nějakém umění se v jeho klipu nedá moc mluvit, spoře oděná Eva prostě vystavila umělé poprsí a bylo…

Nedávno se ukázalo, že Jankovič také pomáhal s tancem Kateřině Zemanové. „Nenarodila se vyloženě s nadáním, ale má v sobě chuť být dobrou tanečnicí. A také ctižádost, vlastnost, kterou podle mě podědila po tátovi," prozradil o spolupráci.

Co přesně ji učil? O tom se Jankovič se Šípem odmítl bavit. „Nechci se přiživovat na jejím jméně," reagoval Filip, jehož dnes zná už jen málokdo.

Možná jen nechtěl, aby se někdo pitval v tom, jaký taneční styl vyučuje. Když se totiž podíváte na jeho videa, často to vypadá, jako by se natáčení odehrávalo v podniku plném striptérek. Zadky a prsa čouhají všude okolo, do toho vitálně poskakuje Filip, který za roky od SuperStar přišel aspoň na to, že by neměl nikde zpívat.

Při pohledu na jeho klipy je také jasné, že z kondičních hodin Kate nebude mít radost její otec Miloš Zeman. Natřásání ve stylu Miley Cyrus, kde bývá nejčastěji v hlavní roli vrtící se pozadí, je asi něco jiného, než zná ze škrobených večírků. V minulosti takhle tancovaly holky od tyče! Pokud Kateřina podobný taneční um ovládne, má se asi Španělský sál na co těšit…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů