Šíp.deník.cz

Podlehla Jaroslava Kretschmerová NEBEZPEČNÉ SEKTĚ? Známe pravdu

I vrabci na střeše si cvrlikali o tom, že Evík ze Slunce, seno měl podlehnout svodům sekty, která z herečky měla tahat jen peníze. Jaroslava Kretschmerová se o tom nechtěla bavit, nikdy se k tomu nevyjadřovala. Vlastně si své soukromí po celou dobu kariéry úzkostlivě tajila. Jak to ale tedy s tou sektou vlastně bylo?

1 / 22
Herečka snad nestárne.

Herečka snad nestárne.Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

O Evíkovi kolují v kuloárech dost zvláštní drby.

Podepsala snad smlouvu s ďáblem?Zdroj: Profimedia.cz

Oblíbená herečka Jaroslava Kretschmerová je pro mnohé dost zvláštní. Sice ji většina národa miluje, protože si oblíbili její roli Evíka v komediích Slunce, seno. Tam byla taková střelená, naivní, ale hodná holka, která by se pro každého rozdala.

Ani mouše by Jaroslava nikdy neublížila.

Vypadá naprosto famózně.Zdroj: Profimedia.cz

Taková je vlastně Jarka i v reálném životě. Nikdy by nikomu neublížila. Nikomu se neplete do života a byla by ráda, kdyby se ostatní chovali k ní jako ona k nim. Jenže čím víc je Jaroslava tajemnější, tím víc lidé zajímá, co vlastně v soukromí dělá.

Nikdy se o svém vlastním životě nechtěla bavit.

Je to herečka s velkým H.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže ona o svém životě nikdy mluvit nechtěla. Nechala o sobě kolovat drby, aniž by se nějak obhajovala. Ale asi nastal čas, aby všechno uvedla na pravou míru. Ty fámy o tom, že propadla nebezpečné sektě totiž začali dost sílit, tak se rozhodla promluvit.

Nechápe, proč lidi tolik zajímá, jestli je členkou nějakého náboženského spolku.

Na obnovené premiéře Mamma Mia! ze sebe dostala maximum.Zdroj: Profimedia.cz

„Víte, víra je věc každého člověka, je to svým způsobem velmi intimní věc, já se s tím nikdy netajila a s vírou žiju ráda a naučila jsem se třeba i milovat své nepřátele, ale hlavně odpouštět. Co se sekty týče – pokud někomu připadá to, že jsem sektářka, když mé vyznání je evangelické, tak jako někoho je římsko-katolické, pak je to na jednu stranu smutné, na druhou se tomu musím smát,“ prozradila otevřeně časopisu Sedmička.

Rozhodla se se všemi fámy pořádně zatočit.

Takhle si všichni herečku pamatujeme.Zdroj: Facebook.com

„Vždycky jsem strašně smutná, když se někomu ubližuje a vykládají hlouposti. Já osobně mám svou víru, nikomu ji nevnucuji, nikoho nepřesvědčuji, a pokud má někdo jiné vyznání, nebo je spíše takzvaně ateista – byť to je otázka, protože každý se v nějaké situaci k Bohu obrací -, tak to neodsuzuji. Snažím se s každým vyjít dobře,“ dodala Jaroslava smířlivě.

Chtěla by, aby se všichni měli mezi sebou jen rádi.

Hrála naivního Evíka.Zdroj: Facebook.com

Ale vypadá to, že ta víra, kterou Jarka uznává, tak jí stačí k tomu, aby byla v životě šťastná. Nikdy se totiž nevdala, nemá děti a žije jen pro náboženství a práci herečky. Ale nestěžuje si, že by se cítila sama. Je obklopena kolegy a má spousty neteří a synovců, se kterými bude i na Vánoce.

Na samotu si rozhodně stěžovat nemůže.

Po natočení komediální trilogie se na čas stáhla do ústraní.Zdroj: Facebook.com

Teď se zahrnula prací. „Mám velikou radost, že děláme další skvělý kousek, že zase večer potěšíme diváky. Když pak třeba dabuji film nebo dělám něco pro rozhlas, těší mě, že tu radost předávám dál. A ano, pomodlím se a jdu dál. Ale nemyslím si, že bych byla fanatička nebo sektářka,“ obhajuje se.

Nikomu svou víru nechce cpát.

Zastavila snad čas?Zdroj: Profimedia.cz

„Já navíc říkám, že jedna věc je víra, druhá náboženství. Zpívám v křesťanském sboru a působím v klubu Moment na podporu mentálně postižených. Víte, tu radost, když můžete někomu pomoct, být někomu platný, prostě jen tak, že od toho nic nečekáte, to vám nic nevynahradí,“ uzavřela vyprávění.

Pro druhé by se doslova rozdala.

Jaroslava KretschmerováZdroj: Šíp

Sice může Evík někomu připadat svými slovy tak trošku „mimo“, ale je to opravdu hodná ženská, která svůj život zasvětila nejen víře, ale především herectví. Stále dokáže lidem na tváři vykouzlit úsměv, tak je přeci jedno, jestli patří do nějaké sekty nebo ne. Sama tím nikomu neubližuje.

Doufá, že teď už tím tuhle kapitolu uzavřela a lidi ji s obviňováním z fanatismu dají konečně pokoj.

Jaroslava KretschmerováZdroj: Archiv Divala Kalich

Jestli vás zajímá, jak to vypadá v zákulisí divadla před velkou premiérou, tak se podívejte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů