Šíp.deník.cz

PODRŽTE SE! Víme, kolik dostal Libor Bouček za Pevnost Boyard!

Libor Bouček a Leoš Mareš
Libor Bouček a Leoš Mareš
Zdroj: Astrosat Media
Sdílej článek:

Českou verzi legendární Pevnosti Boyard má po moderátorské stránce na starosti Libor Bouček (35), jehož domovskou stanicí je televize Prima.Šípu se podařilo od zdroje z druhé největší tuzemské stanice zjistit, kolik za svou práci dostane.  

Za moderování celé show inkasuje Bouček zhruba půl milionu korun, což je podstatně méně, než by dostal jeho letitý kolega Leoš Mareš (38), který si na tuto práci také brousil zuby. Zalíbit se vedení televize dokonce snažil tím, že v ranní show Evropy 2, kterou uvádí, velmi často o Boyardu mluvil. Jenže do hry vstoupily peníze, což bylo proti Marešovým představám!

Zatímco Mareš drží svou cenu vysoko a neslevuje, Bouček je výrazně levnější. „Leoš si třeba za akci, kterou by Libor moderoval za padesát tisíc, řekne osmdesát, a to už je pro pořadatele velký rozdíl," řekl nám člověk z rádia. I přesto, že Mareš je pro diváka zajímavější, televize svého rozhodnutí nelituje. Nejenže ušetřila, ale koupí licence na legendární soutěž družstev se trefila divákovi do chuti. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů