Šíp.deník.cz

Pohublý zpěvák Dan Landa ŠOKUJE: Dnes večer bude bit jako žito!

6 fotografií 6
Daniel Landa
Daniel Landa
Zdroj: Gibu fight night/Aleš Němec
Trofej pro vítěze Daniel Landa těsně před zápasem Daniel Landa těsně před zápasem Daniel Landa těsně před zápasem
Sdílej článek:

Dobře si ho prohlédněte, možná je to naposledy, kdy mu to sluší. Zpěvák Dan Landa (45) se ukázal před dnešním očekávaným zápasem v boxu. 

Už dnes večer zamíří Landa do pražské Tipsport areny, kde se koná večer thajského boxu. Přesto, že je amatér, nastoupí proti jednomu z profesionálních zápasníků a bylo by s podivem, kdyby "Žito" ustál zápas bez poskvrny.

A jak se cítí před zápasem?  "Zatím nervozní nejsem. Já si to jdu užít. Zatím převládá jenom radost a těšení se, že si v tomto věku můžu dělat něco takového. Chci potěšit sebe a pobavit lidi. Chci hlavně ustát všechna tři kola, pokud to bude možné," říká Landa, který ale dost pochybuje o větším úspěchu. 

"Na vítězství si věřím tak z dvaceti procent. Nejdu tam ale prohrát. Jdu tam prodat to, co jsem se naučil a odevzdat maximum. Po výsledku se ani neptám," šokuje muž, který se zřejmě nebojí ničeho. 

A i když tréninkem strávil spoustu času, je téměř vyloučeno, že by se mohl vyrovnat profesionálnímu zápasníkovi. Samotný trénink byl prý velmi náročný a bolestivý. 

"Když mi někdo zlomí nos, tak mi ho zase někdo jiný srovná. Měl jsem ho několikrát hodně naražený, podrcený," říká bojovník, jehož dnešní vystoupení je realizací jedné z jeho oznámených „kejklí" projektu Žito Mystery Show.

Nenechte si tak už dnes večer ujít zápas, který se už nemusí opakovat. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů