Šíp.deník.cz

Polygamní miliardář Janeček se nedávno oženil a teď? VELKÉ PŘEKVAPENÍ!

5 fotografií 5
Karel Janeček a jeho manželka Mariem
Karel Janeček a jeho manželka Mariem
Zdroj: Herminapress.cz
Manželka Karla Janečka Karla Janečka a jeho ženu ovládá vášeň. Není divu, že miminko bude brzy na světě. Karel se manželky nemůže nabažit.
Sdílej článek:

Karel Janeček (42) přichází s jedním překvapením za druhým. Nejdříve se tajně oženil s tuniskou matematičkou a teď prozradil další velkou novinu. 

Miliardář, který se snaží prosadit hlavně svůj volební systém, se v oblasti bulváru proslavil svým vztahem s modelkou Janou Doleželovou. Zatímco ona si myslela, že je pro něj jediná na světě, on mezitím v poklidu vedl život ještě s další ženou, dlouholetou přítelkyní Markétou. 

Všechny tak překvapilo, když se Janeček pochlubil zprávou, že se oženil. Jeho vyvolenou se stala tuniská matematička Mariem, která na jedné z konferencí hájila jeho názory a tím si získala i jeho srdce. 

Přesto, že spolu pár randil jen několik měsíců a v kulturách obou partnerů jsou značné rozdíly, řekli si snoubenci své ano na téměř tradiční české svatbě. Jediným nestandartním krokem byl obřad ve vrtulníku. Ten miliardář možná vymyslel i proto, že se jako milovník mnohoženství nechtěl vázat manželce tradičně na zemi. 

Kdo ovšem páru dával jen pár měsíců do rozvodu, ten se zřejmě pletl. Teď totiž manželé oznámili šťastnou novinu, která zcela změní jejich život. 

"1 + 1 = 3. Již v prosinci." Právě tuhle krátkou větu napsal Karel Janeček na sociální síť a všem je jasné, že se mu jen tak najednou nezhoršily matematické schopnosti, ale v prosinci k Janečkům přiletí čáp. 

A jak je to teď vlastně s Karlovým mnohoženstvím? On sám prozradil, že poté, co poznal Mariem, svůj postoj přehodnotil a snad mu bude v životě stačit i jedna žena. Tak uvidíme, jak to manželům a budoucím rodičům bude klapat dál. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů