Šíp.deník.cz

TO JE MASAKR! Neuvěříte, jaké boty si obula Slavice Lucie BÍLÁ!

5 fotografií 5
Lucie Bílá
Lucie Bílá
Zdroj: Tilen Vajt
Boty byly skoro větší než sama zpěvačka. Boty byly skoro větší než sama zpěvačka. Lucie pokřtila lvíčka. Že by malé zaškobrtnutí?
Sdílej článek:

Tak v těchto botách byla nepřehlédnutelná. U Lucie Bílé (49) jsme sice zvyklí na ledacos, tohle je ale přece jen trochu větší kalibr. Jaké boty nazula Slavice na běhání po trávníku? 

Že nosí od jara do podzimu minišaty, to už u Lucie Bílé nikoho nepřekvapí. Překvapivé ale byly boty, které si zpěvačka k šatům obula. Lucie Bílá dorazila na neformální setkání protagonistů muzikálu Carmen v ZOO Parku v Doksech, a místo aby na travnatý povrch zvolila boty zcela bez, nebo jen na menším podpatku, rozhodla se Lucie pro pravý opak. 

Na své nožky navlékla kozačky, za které by se nestyděla žádná tanečnice. Pravdou je, že na takových šteklích byla téměř stejně vysoká jako její kolegové, ovšem jestli tyto botičky byly při procházce v zoo pohodlné, s tím se už nesvěřila. 

Lucie ovšem do zooparku nepřijela jen kvůli zábavě, ale měla také jeden důležitý úkol. A totiž pokřtít jedno z místních zvířátek. 

"Přijela jsem za kamarády a samozřejmě se i ráda zhostila role kmotry samičky bílého afrického lva. Jmenuje se jako já v muzikálu, tedy Carmen. Všechno bylo v pohodě až do té chvíle, kdy se mi prcek začal v náručí ošívat. No, malinko mě kousl, nestojí to ani za řeč, ale až dospěje, raději se těmto kočkám obloukem vyhnu," řekla Lucie, která v Doksech s ostatními kolegy také zahájila divadelní sezonu. 

Už na konci října se totiž na prkna Hudebního divadla Karlín vrátí muzikál Carmen v původním obsazení. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů