Šíp.deník.cz

Nová porotkyně SuperStar Klára Vytisková: Neuvěříte, jak moc PŘIBRALA!

4 fotografií 4
Klára Vytisková
Klára Vytisková
Zdroj: Herminapress.cz
Klára Vytisková už je zase štíhlá. Klára Vytisková a Pavol Habera Klára Vytisková, Marta Jandová a Pavol Habera Klára Vytisková
Sdílej článek:

Klára Vytisková (30) se už těší na svou účast v soutěži SuperStar. Tu si ale hodně rozmýšlela, protože má doma malou dceru. A ta jí dala, co se týče váhy, v těhotenství pěkně zabrat. 

Klára se v říjnu stala maminkou dcerky Emilie, žádná zbytková těhotenská kila na ní však vidět nejsou. Což je s podivem, protože zpěvačka na sebe práskla, že celé těhotenství vysedávala ve vyhlášené pražské cukrárně a přibrala neuvěřitelných pětadvacet kilo. 

"Já jsem si tak strašně užívala těhotenství, že jsem jedla všechno a přibrala jsem. Taky jsem se divila, ale já byla pečená vařená v cukrárně a kupovala jsem si poháry. Pak jsem to ale zase rychle zhubla. Sama od sebe. On se člověk kolem toho miminka naběhá, je to dobře zařízené," rozpovídala se Klára na tiskovce televize Nova, kde se představila nová řada soutěže SuperStar.

Vytisková dostala důležitou roli – po boku Marty Jandové, Pala Habery a Ondřeje Soukupa zasedne v porotě. Říká, že časově se to s péčí o miminko skloubit dá. Točí se většinou v neděli, kdy je manžel zpěvačky doma.

"Taky jsem teď kvůli SuperStar byla poprvé na noc mimo a samozřejmě, že pořád máte to dítě v hlavě. Ale mám lehké srdce, když vím, že je s manželem nebo s mou mámou. To mám stoprocentní jistotu, že je všechno ok. Kdyby byla s někým cizím, tak jsem asi nervózní," přiznává Vytisková.

Na průběh soutěže se těší. "Nabídka pro mě byla překvapením, hodně jsem ji zvažovala. Bylo pro mě důležité, kdo se mnou bude sedět v porotě. Už máme něco natočené, takže už můžu říct, že jsme super tým. A hlavně nám přišli šikovní soutěžící a toho jsem se bála nejvíc. Bála jsem se, že už nikdo dobrý nebude, že je všechno vybrané. Ale není to tak."

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů