Šíp.deník.cz

Poslední rozloučení se Stanislavem Grossem! Rodina si vymezila 15 minut

11 fotografií 11
Stanislav Gross s rodinou
Stanislav Gross s rodinou
Zdroj: Profimedia
S bývalým premiérem Stanislavem Grossem se dnes na Vyšehradě rozloučili ministerský předseda Bohuslav Sobotka (ČSSD), někteří členové vlády, další politici a desítky lidí. S bývalým premiérem Stanislavem Grossem se dnes na Vyšehradě rozloučili ministerský předseda Bohuslav Sobotka (ČSSD), někteří členové vlády, další politici a desítky lidí. S bývalým premiérem Stanislavem Grossem se dnes na Vyšehradě rozloučili ministerský předseda Bohuslav Sobotka (ČSSD), někteří členové vlády, další politici a desítky lidí. S bývalým premiérem Stanislavem Grossem se dnes na Vyšehradě rozloučili ministerský předseda Bohuslav Sobotka (ČSSD), někteří členové vlády, další politici a desítky lidí.
Sdílej článek:

Na pražský Vyšehrad se dnes přišli rozloučit všichni, co měli rádi Stanislava Grosse (+45), který před týdnem podlehl zákeřné nemoci ALS. 

Pohřeb bývalého politika probíhá dnes v bazilice sv. Petra a Pavla , a to od 8.30 do 10 hodin.  Dát poslední sbohem mohla přijít i veřejnost. 

Po 11 hodině má rodina vymezený čas, a to patnáct minut. Tak si to přála vdova Šárka Grossová (45), která se odmítla k velmi bolestivé ztrátě vyjadřovat.

Podívejte se do galerie, kdo všechno se přišel se Stanislavem Grossem rozloučit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů