Šíp.deník.cz

PŘEKVAPIVÉ FOTO Karla Gotta: Neuvěříte, jak zpěvák v současné době VYPADÁ!

17 fotografií 17
Karel Gott s manželkou
Karel Gott s manželkou
Zdroj: Koláž Šíp
Karel Gott na nových fotografiích vypadá skvěle. Karel Gott s manželkou Karel Gott Karel Gott - květen 2016
Sdílej článek:

Neuvěřitelné! Vzhled Karla Gotta (76) se za poslední týdny rapidně změnil. Na posledních fotograficích vypadá už úplně jinak, než jak tomu bylo těsně po léčbě rakoviny.   

Karel Gott si za poslední rok prošel peklem, ale vždy zůstával optimistický a snažil se udržet v klidu nejen svoji rodinu, ale i fanoušky. Těm sliboval, že nad svou nemocí určitě vyhraje a možná je bude dál těšit i svým hlasem. 

Zřejmě i díky jeho víře se mu nakonec podařilo všechny zdravotní problémy překonat a začal se vracet zpět do normálního života. První fotografie po konci léčby ovšem mnoho lidí šokovalo - zpěvák byl na nich pohublý a bylo vidět, že ho boj s nemocí stál mnoho energie. 

Uplynulo ovšem jen pár týdnů a všechno je jinak. Karel Gott na sociální síť umístil nejnovější fotografie, na kterých drží u rybníka velkou rybu, nebo se prochází po lese se psem. A kromě toho, že se na jeho tváří skví široký úsměv, je také nutno říct, že vypadá skvěle. "Moji milí příznivci, posílám vám pozdravy z přírody a přeji vám krásné léto. Váš Karel Gott," napsal k fotografiím zpěvák a vlil tak svým fanouškům a obdivovatelům novou krev do žil.  A první oslavné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. "Teda smekám, vypadáte výborně, myslela jsem, že na fotce je Sean Connery," napsala například jedna z jeho fanynek. 

"Zdravím Vás Karle, mám velkou radost z toho, jak se zotavujete a Vaše nová image je SUPER!!! Moc Vám to sluší … vlasy krásně rostou a zarostlá brada z Vás dělá také opět přitažlivého muže, kterým jste vždy byl … hlas už jistě také sílí, takže se můžeme po Vašem zotavení těšit na další koncerty … takže nabírejte sílu a ještě pořádně relaxujte, ať se cítíte co nejlépe," připsala jiná. 

Zdá se, že Karlu Gottovi je čím dál lépe a pobyt v přírodě a věnování se svým koníčkům a rodině mu opravdu svědčí. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů