Šíp.deník.cz

KONEC LÁSKY? Dara Rolins vyloučila svatbu s Rytmusem!

6 fotografií 6
Dara Rolins po natáčení klipu promluvila o vlastní svatbě.
Dara Rolins po natáčení klipu promluvila o vlastní svatbě.
Zdroj: Jak se zbavit nevěsty
Dara o vdavkách prý nikdy neuvažovala. Klapka - a jde se na to! Dara si natáčení užívala. Dara s režisérem filmu Tomášem Svobodou.
Sdílej článek:

Má za sebou natáčení videoklipu se svatební tematikou, a tak logicky promluvila také o vlastních vdavkách. A Dara Rolins (43) svého milence Rytmuse (39) nejspíš pořádně zaskočila. 

Dara před časem přezpívala známý hit kapely Mr. Big s názvem Wild World a věnovala ho nové české komedii Jak se zbavit nevěsty. K písni vznikl také videoklip. Kdo by čekal, že se v něm Dara objeví ve svatebních šatech, plete se. "Původní nápad to byl, ale to jsem hned zavrhla," prozradila Dara, která se v klipu objeví ve svém nejoblíbenějším outfitu: V džínách a tílku.

"Jsem za normální holku, která si prohlíží album s fotkami ze svatby a vzpomíná na to, co její rodina zažila. Celé to bude prokládané záběry z filmu," vysvětluje v krátkosti příběh klipu Dara.

Jejeí svatba ale na pořadu dne rozhodně není. Dara ani netouží po žádosti o ruku. "Možná se nikdy nevdám. Není to v plánu. Já se moc v roli nevěsty nevidím. Nikdy jsem svatební šaty na sobě neměla a ani po tom netoužím," řekla zpěvačka na natáčení klipu.

Video natočil Tomáš Medek během slunečného dubnového odpoledne a proložil ho filmovými ukázkami. Podívejte se.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů