Šíp.deník.cz

Příběh zbožňované Libuše Šafránkové bude mít asi nečekaný ZVRAT! O co jde?

10 fotografií 10
Josef Abrhám a Libuše Šafránková
Josef Abrhám a Libuše Šafránková
Zdroj: Profimedia
Libuše Šafránková Herečka Libuše Šafránková zřejmě přišla o milované vnuky! Libuše Šafránková Libuše Šafránková za mlada
Sdílej článek:

Ještě docela nedávno to vypadalo, že Libuše Šafránková (63) i její manžel Josef Abrhám (76) pověsili hraní na hřebíček. Teď je ale vše jinak a zdá se, že se na legendární dvojici znovu můžeme těšit!

Touha postavit se znovu před kameru možná byla silnější než nemoc a strach z veřejnosti. Smutný příběh Libušky Šafránkové se začal psát už před několika lety, kdy herečka pocítila první zdravotní problémy. V roce 2013 pak prodělala zápal plic a o rok později podstoupila kvůli plicnímu nádorovému onemocnění operaci. Od té doby všichni čekali na dobré zprávy, které ovšem přicházely jen sporadicky. Herečka své obdivovatele vyděsila i loni na podzim, kdy na Hrad pro státní vyznamenání poslala svou sestru. „Jsem v pořádku, ale léčba ještě není dokončena," vzkázala tehdy a rozvířila tak znovu spekulace o svém stavu.

A dokonce před několika týdny ještě podle informací Šípu neměla na návrat před kameru velké pomyšlení. Tedy alespoň si to mysleli její kolegové, se kterými příliš nekomunikovala. „Co jsem slyšela, tak si užívá, že má konečně klid. Myslím, že si na to už dost zvykla," řekla Šípu jedna z jejích přítelkyň.

Herci, kteří svému zaměstnání zasvětili celý život, se se svou branží ovšem navždy loučí jen velmi neradi. A navíc když jsou v rodině dva, kteří si ve svých touhách přizvukují. A tak i když se hovořilo o stěhování manželů do domku na Moravě a o tom, že už se ke hraní zřejmě nevrátí, přišla teď sama Libuše Šafránková s nečekaným přiznáním. Prý se moc těší na natáčení pohádky Princ Mamánek, ve které by měla hrát i se svým mužem, a řeší už i další nabídky. Nad nemocí už tak snad definitivně vyhrála.

„Je mi moc dobře a cítím se opravdu skvěle. Beru to ale všechno s obrovskou pokorou, proto nikomu raději neříkám, že mi je fajn. Pokorně děkuji tomu nahoře, ale nikdy nevíte. Vesmír je velmi nevyzpytatelný a hravý. Vždycky vás může překvapit," nechala se slyšet herečka, která zároveň poděkovala všem, kteří na ni v těžkých chvílích mysleli.

A její slova potvrzuje i jeden z jejích blízkých přátel. „Všichni se báli, co s ní je, protože skoro s nikým nekomunikovala. Ona se ale chtěla opravdu v klidu vyléčit, a když se to podařilo, není důvod, aby se nevrátila k práci. Herci důchod příliš neuznávají," řekl s úsměvem.
Nezbývá tak než herečce i jejímu muži popřát štěstí na hezké role, kterými by mohli stejně jako před lety znovu těšit celý národ.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů