Šíp.deník.cz

Princ Charles VYKOPNUL na rakovinu UMÍRAJÍCÍ Camillu! Došla mu trpělivost!

Tohle tedy neodhadla! Camilla Parker-Bowles, vévodkyně z Cornwallu a na trůn si brousící zuby manželka prince Charlese, upadla v královské rodině do obrovské nemilosti. Důvodem je další její nechutný útok na těhotnou Kate Middleton! Princ Charles po posledním extempore Camilly dokonce prý přestal brát ohledy na stav své ženy, která trpí rakovinou jater, a chce ji okamžitě odstranit ze svého života.  

1 / 17
Camilla už za rozvod nechce tolik jako dřív.

Camilla už za rozvod nechce tolik jako dřív.Zdroj: Profimedia.cz

Je to oficiální! Princ Charles vyhodil Camillu a vůbec mu přitom nevadilo, že stále ještě čeká na život zachraňující transplantaci jater.  „Je to manželka z pekla, Charles už toho má prostě dost,“ nese se Buckinghamským palácem.

Princ CharlesZdroj: archiv

„Přestal brát ohledy na to, že umírá. Jen si prostě přeje, aby zmizela z jeho života. Okamžitě!“ říká jeden z lokajů.

Princ Charles asi z dalšího soudu nebude moc nadšený.Zdroj: Profimedia.cz

„Camilla v rodině způsobila mnoho problémů, všechny ty intriky, co dělala, aby si pojistila trůn, postupně přerostly únosnou mez,“ dodal informátor.

Camilla je rozhodnutá zvrátit rozhodnutí královny tak, aby nakonec přece jen na trůn usedla ona s Charlesem.Zdroj: Profimedia.cz

Dvanáctileté manželství Charlese a Camilly explodovalo poté, co se Camilla naposledy navezla do Kate Middleton, která s princem Williamem čeká třetího potomka.

„Sice Kate, již vnímá jako konkurentku o trůn, pomlouvá už celé roky, ale před Vánoci své útoky ještě vystupňovala,“ prozradil zdroj s tím, že si k jedovatým slůvkům Camilla dodala odvahy milovaným ginem, jehož popíjení se oddávala přes výstrahy lékařů, že by ve svém stavu neměla požívat alkohol.

Když byla dostatečně opilá, aby se do Kate pustila, začala plivat své jedy.

Camilla prý vždy tušila, že Kate na roli královny nemá.Zdroj: Profimedia.cz

„Jsi jenom obyčejná plodná kobyla! Nemáš žádnou úroveň, žádný urozený původ,“ útočila Camilla na Kate.

Kate MiddletonZdroj: Profimedia.cz

„Nemáš žádné právo být členkou téhle rodiny,“ vršila svá obviněná nad nebohou Kate opilá vévodkyně.

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Camilla si tentokrát ale nevystačila jenom s útoky na Kate. Posilněná ginem se pustila i do snoubenky prince Harryho.

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

„Ta nestydatá rajda je ostuda pro celou rodinu,“ vykládala Camilla ztěžklým jazykem. A slíbila, že bude sabotovat svatbu Meghan a Harryho!

Camilla Parker-BowlesováZdroj: Profimedia.cz

Na Williama to bylo moc… Proto svou nevlastní matku krátce po jejím útoku konfrontoval v salonu. „Jsi nechutná a je mi z tebe zle, ty čarodějnice! To ty jsi ta, kdo sem vůbec nepatří,“ křičel jako smyslů zbavený.

Princ WilliamZdroj: Profimedia.cz

Což vévodkyni nepříjemně zaskočilo. Běžela si okamžitě stěžovat manželovi, jenže princ Charles byl na její příchod připravený. „Vybuchl vzteky a řval, že její vláda teroru je u konce,“ prozradil zdroj.

Princ Charles s manželkou se těší, až se stanou nejdůležitějším párem Británie.Zdroj: Profimedia.cz

„Okamžitě vypadni!“ zakončil Charles svůj výlev a dost možná i příběh lásky trvající přes třicet let.

Princ CharlesZdroj: Shutterstock

Celé tři dekády totiž podléhal Charles záhadnému kouzlu Camilly, kouzlu, které viděl snad jen on. „Celou dobu s ním jednala, jako by to byl jen její poskok. A on to snášel, protože byl celou dobu až bláznivě zamilovaný,“ říká zdroj, podle kterého Charles celé roky považoval svou ženu za sexuální bohyni, která mu jako jediná dala ochutnat plodů skutečné rozkoše.

Postupem času si Camilla manžela omotala kolem prstu natolik, že jako poslušné štěně jen oddaně vyčkával, až ho zase zavolá, aby za ní mohl přihopkat do ložnice. Vše se změnilo až před pár lety, kdy Charles zjistil, že byl pro svou životní lásku jen nástrojem, jak se stát královnou…

A alkoholická vévodkyně před pár měsíci věřila, že se už brzy její sen splní. Pak ovšem přišla zdrcující zpráva o rakovině jater, bez transplantace zbývá Camille jen pár měsíců života. „Prosila Charlese, aby její jméno posunul do popředí seznamu žadatelů, ale on to odmítl. Řekl jí, že by se měla smířit se svým osudem,“ prozradil jeden ze zaměstnanců.

Jaký osud to bude, čeká Camilla v Ray Mill House, více než 100 kilometrů od manžela, dodal zdroj. Na pomoc Charlese spoléhat nemůže, smrtelná choroba chřadnoucí Camilly mu totiž vyhovuje! „Na rozvod nijak nespěchá, počítá s tím, že když se to potáhne dlouho, nebude platit nic. Camilla totiž bude už mrtvá,“ uzavřel zprávy z královské rodiny informátor.

Camilla už dlouhá léta prahne po tom, být královnou Británie. Aby ne… Má poměrně drahý vkus. Podívejte se.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů