Šíp.deník.cz

Je Meghan Markle TAJNOU HITLEROVOU VNUČKOU? Diktátorská krev se nezapře!

Meghan Markle: tajná dcera Adolfa Hitlera?
Meghan Markle: tajná dcera Adolfa Hitlera?
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Čím je Meghan těhotnější, tím se stává drsnější. Vévodkyně ze Sussexu si už zvykla na chůzi v královských polobotkách a nebojí se z plna hrdla říct, co si myslí o lidech kolem sebe a nesmyslných pravidlech, která ji svazují. Svému manželovi zakázala jeho nejoblíbenější vánoční tradici, jež v rodině koluje po generace, a princ Harry to stěží rozdýchává. Stává se z herečky nekontrolovatelný despota?  

V krbu Kensingtonského paláce se místo přikládání dřeva přilívá do ohně olej. Atmosféra je tak hustá, že by všichni nejraději zůstali ve svých pokojích, protože stačí vystrčit nos a oheň je na střeše. Z Meghan Markle se stává nekontrolovatelná potvora, její snobské chování a diktátorské vedení domácnosti už přestává bavit nejen její zaměstnance, kteří jeden po druhém odpadávají jako shnilé hrušky ze stromu, ale i nejbližší rodinu.

Kate Middleton a princ William se už těší, až se Meghan s Harrym odstěhují do domu ve Frogmore a budou se moci konečně nadechnout čerstvého vzduchu. Poslední dva týdny každý občan se schopností číst už ví, že vztahy mezi dvěma rodinami nejsou idylické. Meghan je zlovolné břímě, a poté, co Harrymu zakázala oblíbenou činnost, si princ začal uvědomovat, jakého démona do rodiny přivedl. Svým chováním totiž začala vévodkyně mnohým připomínat nacistického despotu Adolfa Hitlera!

Snobská Meghan s duší diktátora

Meghan MarkleZdroj: winto

Není tajemstvím, že je Meghan Markle snobka, i když se všem snaží nakukat, jak je empatická, milosrdná, přátelská a dobrotivá duše a nepostrádá vybrané chování. Přitom je pravým opakem a v paláci to vědí všichni.

Jako důkaz stačí dvě asistentky, jež během sedmi měsíců zdrhly ze spárů nové vévodkyně. Ani jedna nedokázala vydržet její snobství, nadřazenost a diktátorské chování.

Královský protokol je jí ukradený

Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Že ji nezajímají pravidla, zákazy a protokoly, to se ví taky. Ze začátku všem přišla hloupá, protože porušovala tatáž pravidla a omlouvala to přílišnou složitostí, ve skutečnosti ji nějaký královský protokol nezajímá, protože je nadřazená a žádná stará bichle ji nebude svazovat.

Ale že se opře do tradic starých jako monarchie sama, to nikdo netušil. Začalo to rozhodnutím porodit doma. U obyčejného člověka to je trošku kontroverzní rozhodnutí, ale proč ne. U členky královské rodiny to je skandální rozhodnutí, vezmete-li v potaz, že většina dam rodila ve stejné nemocnice, ve stejném nemocničním křídle, pravděpodobně ve stejném pokoji. Meghan nechce.

Zakázala Harrymu oblíbený koníček

Meghan MarkleZdroj: winto

 

"Nová Diana", jak si Meghan ráda myslí, že jí lid říká, protože je tak obyčejná, mírumilovná, laskavá a obětavá, zakázala svému manželovi účastnit se tradičního vánočního lovu. Po dvaceti letech každoročního bratrského zabíjení zvířat musí Harry odložit pušku a popřát Williamovi úspěšný hon.

Abyste věděli, William a Harry rádi loví zvířata. Je to něco, co je nesmírně stmelilo. Jakkoliv nechutný a zlověstný se může lov divoké zvěře zdát, je to neodmyslitelná tradice královské rodiny. A protože princ Harry nemá v domácnosti žádné slovo, ne teď, když je Meghan poháněna hormony, musí otřít slzu do zdobeného kapesníku a navždy říct sbohem své lovecké čepici, vestičce a zbrani s vyrytým monogramem.

Neústupná ve svém boji za práva zvířat

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: Profimedia.cz

Meghan Markle miluje zvířata a něco jako lov zvěře jí připadá nechutný. Už loni požádala Harryho, aby se této tradice neúčastnil, a Harryho vidina šťastné a spokojené budoucí manželky (a bouřlivých nočních hrátek) převažovala nad adrenalinem ze střílení do jelenů a koroptví. Doufal však, že to bude jednou, a jakmile budou svoji, poleví Meghan ze svých zásad a dovolí Harrymu být opět šťastný.

Přátele i rodinu Harryho absence při lovu překvapila a znepokojila. ,,Meghan nutí Harryho, aby se z tradičního lovu vymluvil. A určitě se jí to znova podaří," tvrdí blízký zdroj. ,,Meghan bojuje za práva zvířat a lovy jí připadají nechutné. Harry, na druhou stranu, se této tradice účastní od svých dvanácti let a miluje to. Pokud se však bude muset vzdát oblíbeného koníčku, aby měl doma klid, udělá to," pokračuje zdroj.

Kate Middleton loví ráda

Kate Middleton také miluje zvířata a ráda je střílí. Lovu se účastní už od chvíle, kdy poprvé vstoupila do královské rodiny jako jedna z možných manželek prince Williama. A protože si Kate zastřílí a Meghan s Harrym ne, zdroje se domnívají, že to jen rozvíří už tak divoké konflikty mezi oběma rodinami.

"Kate už o Meghan prohlásila, že je panovačná jako Hitler. Kdyby neměla černošské kořeny, dala by se vzhledem ke své krutosti k ostatním klidně považovat za jeho vnučku," nese se palácem.

Co si o tom myslí Jolanda?

Zdroj: Šíp
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů