Šíp.deník.cz

Přírodní prsatka se opaluje zásadně NAHOŘE BEZ! Uhlídala bradavky?

16 fotografií 16
18+
Tahle kráska jednoznačně ví, jak zaujmout!
Tahle kráska jednoznačně ví, jak zaujmout!
Zdroj: Koláž Šíp
Chantelle Connelyovou nachytali na dovolené ve Španělsku. Britská kráska na sobě ovšem plavky příliš dlouho nenechala. Její dovádění u bazénu se změnilo na erotickou show. Obří prsa si kryla jen rukou. Nevykukuje náhodou kus levé bradavky?
Sdílej článek:

Podle mnoha žebříčků jsou to právě Britky, které mají v průměru největší poprsí v Evropě. Tahle hvězdička z Newcastlu průzkumy jedině potvrzuje.

Dnešní online doba celebritám přeje, ale kdo se má v té změti slavných tváří vyznat? Tuhle britskou hvězdičku poznáte spolehlivě – podle obřího přírodního poprsí, které navíc tak ráda vystavuje!

Chantelle Connellyová (26) je v zemi královny Alžběty II. známá díky účasti v mnoha televizních reality show. Mimo hranice své domoviny pak vystrkuje růžky úplně jinak. Nahotou! Konec září strávila Connellyová na dovolené ve španělském letovisku Benidorm, a byla to zase jednou podívaná. Chantelle se totiž zásadně opaluje nahoře bez a vzhledem k jejímu přírodnímu poprsí velikosti šest až sedm bylo na co se dívat.

Vnadná a zároveň velmi štíhlá brunetka se u hotelového bazénu producírovala jen v kalhotkách a svá obrovská prsa všemožně chytala svými malými ručičkami. Jako zázrakem při tom tentokrát neukázala intimní vrcholky…

I když nedá se říct, že by s bradavkami neměla namále! Mrkněte na fotky.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů