Šíp.deník.cz

PŘÍRODNÍ ŠESTKY v akci! Na pláži jim neodolal ani snoubenec téhle sexbomby!

17 fotografií 17
18+
No, panečku, tak ta je teda má...
No, panečku, tak ta je teda má...
Zdroj: Koláž Šíp
Rhian Sugdenová zářila na pláži v Turecku. Jejích křivek se nemohl nabažit snoubenec Oliver Mellor. Milenci si společnou dovolenou užívali plnými doušky. Další den sexy britská modelka vyměnila plavky.
Sdílej článek:

Velká ženská prsa stále hýbou světem, zvlášť když je tak vymodelovala sama příroda. Megahrudník sexy modelky na pláži všichni hltali pohledem a její budoucí muž ho rovnou osahával…

Rhian Sugdenová (30) je britská modelka, která se proslavila svými přírodními poklady a kladným vztahem k nahotě. Sexy blondýnka je tzv. Page 3 girl.

Tento výraz v Anglii zlidověl pro dívky, které se svlékají na třetí straně historicky nejčtenějšího britského deníku The Sun. Sugdenová se tu objevuje nahá již deset let, což je nejdéle ze všech modelek!

Pak není divu, že si okouzlující krásku, která 11. září oslavila třicáté narozeniny, v létě vyhlídli paparazzi na dovolené a sledovali, zda v Turecku předvede něco ze svého repertoáru ze stránky číslo tři…

Nahoty se nedočkali, ale její tělo jako stvořené pro bikiny bylo doslova odzbrojující! Jak v růžových bikinách, tak následující den i v jednodílných černých plavkách… Svodům téhle kočky, které prsa vyrostla do velikosti šest, podlehl na veřejnosti i její snoubenec.

Britský herec Oliver Mellor (35) svoji blondýnu prakticky pořád osahával, nosil, hladil a líbal. A když pak její sametovou kůži mazal opalovacím krémem, neodolal a rukou zajel přímo do jejího výstřihu!

Detaily z těchto hrátek, stejně jako výběr jejích nahých fotek, na vás čeká ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů