Šíp.deník.cz

Přistižen inflagranti! Slavný svalovec a jeho SEXUÁLNÍ HARAŠENÍ…

6 fotografií 6
18+
Tak kdopak si užíval tentokrát?
Tak kdopak si užíval tentokrát?
Zdroj: Koláž Šíp
Slavný herec se svojí mladší milenkou dováděl ve vlnách. Stačilo se trochu otočit a bylo jasno: je to Gerard Butler! Přítomnost Morgan Brown si Gerard očividně užíval. Došlo i na polibky...
Sdílej článek:

Další horký letní americký den proměnil v erotickou show všemi ženami milovaný svalovec. Herecký idol si užíval v moři se svojí kočičkou!

Co na tom, že o víkendu u nás tropické teploty skončily… V americkém plážovém městě Malibu je krásně po celý rok, a tak nikoho nepřekvapí, že si tam užil horkou sobotu oblíbený filmový hrdina.

Muž, jehož tělo hraje svaly jako Smetanovy symfonie, ale nebyl v moři sám. Pokud jste to ještě nepoznali, v Malibu se nakrucoval skotský fešák Gerard Butler. Přímo ve vlnách si užíval romantické chvilky s mladší přítelkyní Morgan Brown. A že bylo na co se dívat… Interiérová designérka s fantastickou postavou se na hrdinu hitu 300 Bitva u Thermopyl věšela jako klíště.

Došlo i na polibky, něžné osahávání zadečku a Butler fotografům předvedl také škrábance na zádech. Tahle Morgan asi bude pořádná divoška.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů