Šíp.deník.cz

Pro každého něco! Vnadná modelka ukázala PRSA, ROZKROK i zadeček!

15 fotografií 15
18+
Tomu se říká kompletní nabídka...
Tomu se říká kompletní nabídka...
Zdroj: Koláž Šíp
Daisy Lea je štíhlá, prsatá a velmi oblíbená pro focení reklam 138 Water. Vodu vskutku umí prodat... ... má k tomu ideální proporce. S touto vodou už pózovala opravdu mnohokrát.
Sdílej článek:

Pojmenování sexbomba dnes pasuje na velké množství žen. Ale vsadíme se, že tahle blondýnka zaujme opravdu dlouhé zástupy mužů! Je totiž nezkrotně divoká…

Nesmí vám uniknout

Eroticky laděných reklam je poslední dobou víc a víc. Specialistou v tomto oboru je voda 138 Water, která svléká supersexy modelky. Jejich požadavek zřejmě zní: Co nejštíhlejší a co nejprsatější!

Přesně tyto parametry splňuje americká modelka Daisy Lea, která je k tomu všemu nezastavitelná provokatérka. Nepřehlédnutelná blondýnka se svlékla pro Playboy a dokonce se v Jihoafrické republice stala Miss za květen 2015. Má tedy s odhalováním bohaté zkušenosti.

Už několikrát také chybějící stud dokázala prodat v reklamách na zmiňovaný čirý nápoj… Daisy, která aktuálně randí se synem známého zpěváka Roda Stewarta, pózovala na pláži nejen sama, ale také s neméně sexy kolegyní.

Zatím naposledy stála před objektivem před pár dny. To pro změnu nechala vyniknout dokonale kulatý zadeček u silné motorky. Zajímavé také je, že kromě silikonového poprsí si nechá injekcemi vstřikovat výplně i do zadečku. „Nelíbí se mi svalnaté zadečky z dřepů. Žena má vypadat žensky, ne být svalnatá jako chlap," tvrdí tahle panenka.

Vůbec nejvíc ale paradoxně neukázala při žádném focení, nýbrž během běžné procházky se svým miláčkem Seanem Stewartem. Na nákupy v Beverly Hills si totiž vzala tak krátké šatičky, že jí vyjely až nad pas… No a co svět neviděl? Lea si ten den nevzala kalhotky! Všechny důležité fotky v podání téhle provokatérky najdete ve fotogalerii…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů