Šíp.deník.cz

Proč je Mahulena Bočanová stále SAMA? Chlapy straší OBROVSKÝMI nároky!

14 fotografií 14
Herečka Mahulena Bočanová.
Herečka Mahulena Bočanová.
Zdroj: Tilen Vajt
Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou Mahulena Bočanová kouzlí s dcerou Márinkou a Markem Vašutem. Mahulena Bočanová s kamarádem Sagvanem Tofim Mahulena Bočanová
Sdílej článek:

Má za sebou dvě nepovedená manželství… Druhý svazek ukončila nevěra, útěchou ovšem herečce může být, že z něj má dceru Márinu (15). Mahulena Bočanová hledala útěchu i u mladších milenců. Marně. Před prahem padesátky už by si přála poznat opět lásku, muži se jí ale prý vyhýbají obloukem. Kde je pořád ten zakopaný pes?

Mohlo by vás také zajímat:

Pamatujete na krásnou Gabrielu ze seriálu Xena? Neuvěříte, jak teď VYPADÁ!

Chcete, aby z vás muž šílel? Inspirujte se osmi nejlepšími EROTICKÝMI smskami!

Herečka Mahulena Bočanová (49) nikdy neměla na chlapy zrovna štěstí. Má za sebou tolikrát zlomené srdce, že je až s podivem, že se jí dalo ještě do kupy. Teď už je zase připravená na lásku, ale ta prý ne a ne přijít. Pohledná Mahu se údajně dokonce bojí, že možná nakonec skončí úplně sama!

Jenže je to asi tak trochu i její vinou… Ozval se nám jeden pán, který byl s herečkou na rande a ten přiznává, že začít si s touhle "ďáblicí", není vždy zrovna procházka růžovým sadem.

"Na prvním rande jsme popíjeli víno, možná více, než je zvykem. Až se otevřela a svěřila se mi, že vlastně muže nepotřebuje, protože je natolik samostatná, že se už nedokáže tolik přizpůsobit. S ničím se moc nepárala a mluvila i docela sprostě. Vyprávěla prostě věci, co by se na první schůzce asi říkat neměli," přiznal muž, který byl z Bočanové nadšený, než tedy ukázala svou odvrácenou tvář. Přesto půvabům herečky neodolal a ještě nějakou dobu se s ní scházel…

Sama Bočanová svůj výrazný temperament už v minulosti přiznala, vyprávěla, že může svou samostatností a bezprostředností potencionální partnery až vystrašit, a i proto je zřejmě pořád single.

Možná by někdy mohla také nechat opačné pohlaví aspoň trochu se snažit a dobývat, muži přece rádi ženy hýčkají. Navíc, pokud Bočanová hned zkraje tvrdí, že druhého vlastně nepotřebuje, může tím potenciálního partnera vystrašit natolik, že se úplně přestane snažit a jeho zájem poleví.

A to by byla věčná škoda! Herečka už by si zasloužila lásku. Nejspíš ale bude muset nejdřív slevit ze svých přehnaných nároků a ubrat alespoň zpočátku na své otevřenosti…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů