Šíp.deník.cz

PROKLETÍ zpěvačky Lucie Bílé: Proč se sexy brunetou ŽÁDNÝ MUŽ nevydrží?

Mnoho lidí, především žen, zpěvačce Lucii Bílé závidí její život. Žije si v obrovské vile, má talentovaného syna, peněz, že je za jeden život ani nemůže utratit, a slávu až za hranice České republiky. Ale je to opravdu všechno, co k životu křehká ženská duše potřebuje? Vždyť se naše nejznámější zpěvačka trápí čím dál víc! Co za jejím neštěstím v milostném životě vlastně stojí?

1 / 24
Lucie Bílá

Lucie Bílá Zdroj: Koláž Šíp

Zpěvačka Lucie Bílá ohlásila svůj další rozchod.

Bývalí manželé spolu budou hrát v novém muzikálu Sestra v akci.Zdroj: Profimedia.cz

Na první pohled si zpěvačka Lucie Bílá žije takzvaně jako prase v žitě. V ničem nestrádá, teda co si na první dojem všichni můžeme myslet. Ale její nejbližší začínají mít o pěnici vážný strach. Na povrch je silná, ale uvnitř je až strašlivě křehká.

Nedá nic najevo, ale každé zklamání je pro ni bolestivé.

Lucie Bílá na svého exmanžela nedá dopustit.Zdroj: Profimedia.cz

Teď vyplynulo na povrch, že se rozešla s dalším milencem Radkem Filipim, se kterým prožila podle svých slov nádherný půl rok. Jenže teď už jí zase “zdobí” status nezadaná a zavírá se čím dál tím více do sebe.

Jediný, co jí drží nad vodou, tak je její rodina.

Lucie Bílá se synovcemZdroj: facebook

Sama zpěvačka si vylila srdíčko před svými fanoušky na sociální síti. Za rozpadem jejich vztahu nemá být nikdo třetí, jen její neutuchající láska k hudbě, které dala přednost. V V jejím srdci prý není místo pro další vášeň, než je její milovaná muzika.

Nechce mařit svůj čas muži, chce už žít jen pro hudbu.

Lucie Bílá Zdroj: Astrosat Media

„Musela jsem si vybrat, protože Radek Filipi je člověk, na kterého se můžu spolehnout. Stará se o mne, mám ho ráda. Zůstává dál členem mého pracovního týmu,” a aby ještě více podtrhla svá srdceryvná slova, tak k tomu přidala jejich fotku v přátelském objetí.

Je ale opravdu tak v pohodě, jak se Lucie snaží tvářit?

Lucie Bílá se pochlubila…Zdroj: archiv

Je pravda, že Lucka je s každým svým bývalým partnerem za dobře a nechce kolem toho žádné hádky a hysterické scény. Vždycky se s nimi rozešla v dobrém, prý dostávají i nějaký luxusní dárek na rozloučenou, aby na jejich společné časy vzpomínali jen v dobrém.

Nerada by, aby jí bývalí partneři vláčeli médii a plivali zlobu.

Lucie Bílá výrazně zhubla.Zdroj: TV Prima

Proč se ale zpěvačka nedokáže otevřít naplno lásce? Proč před každým vážným vztahem utíká jako malé dítě, které se něčeho bojí? Až to trochu připomíná takové prokletí, kdy se jako Popelka bojí půlnoci, kdy se zase promění v umouněné děvče, které má strach, aby jí kvůli její pravé tváři princ neopustil.

Měla by se více otevřít, ale zklamání v lásce jí to nedovoluje.

Václav Noid BártaZdroj: archiv

Podle našich informací z řad jejích blízkých přátel všechno pramení z ohromného zklamání, které prožila s tátou svého jediného syna Filipa Petrem Kratochvílem. Ten Lucce zlomil srdce na tisíc kousků, kdy ji opustil kvůli mladší Miss Pavlíně Babůrkové. Ze dne na den ji vyměnil za “novější zboží”.

Petr byl její životní láskou a také poslední muž, který v ní dokázal vzkřísit naprostou vášeň.

Petr KratochvílZdroj: Šíp

To dlouho prý nemohla Lucie přejít, hodně se propadala do své bolesti,nechápala, proč jí to udělal. Ona si představovala, jak spolu zestárnou, ale on přitom pokoukával po mladších, až se do jedné z nich bezhlavě zamiloval a jí bez svědomí opustil. Ta šílená bolest a zášť má být stále ve zpěvaččině duši ukryta.

Měsíce se měl scházet s Miss Babůrkovou, než Lucii řekl pravdu.

Petr Kratochvíl a Pavlína BabůrkováZdroj: Šíp

Proto má utíkat před vážnějším vztahem. Sice se pak dvakrát vdala, ale to právě mělo být na truc Kratochvílovi, který také Babůrkovou pojal za svou ženu. Přitom Lucie na jejich společnou svatbu čekala několik let, až se dočkala krutého rozchodu. U jiných mužů hledala útěchu, ale lásce v takové míře už se nedokázala otevřít.

Nechce, aby jí někdo natolik ublížil, že by se z toho dna sbírala dlouhý čas.

Velká ňadra, vosí pas… Lucie má na sexy postavu svůj tajný recept.Zdroj: TV Prima

Možná i proto se radši po půl roce s mladým milencem rozešla, než aby se moc zamilovala. Nechce si už nikoho tolik pustit k tělu jako Petra, kterému dala celé své srdce a on ho zadupal. Ani po dvou svatbách už neměla cítit takovou lásku jako ke Kratochvílovi, i když v to doufala, když říkala manželský slib.

Lucie je silná žena, ale špatné zkušenosti už nedokáže vymazat z paměti.

Lucie BíláZdroj: archiv šip

Snad se z toho Lucka nakonec vzpamatuje. Má velmi křehkou duši, i když se snaží tvářit jako tvrdá rockerka. Kamarádi se bojí, že už nakonec opravdu zůstane sama, aby se náhodou nespálila. Nebo by měla hledat u vyzrálejších mužů. Z těch má ale možná strach, protože Kratochvíl byl jediný, kdo byl věkově starší než Lucie.

Chcete se dozvědět další drby z českého showbyznysu? Tak se podívejte na toto video:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů