Šíp.deník.cz

Provokativní léto Andrey Verešové! Z jejích fotek v BIKINÁCH budete slintat

15 fotografií 15
18+
Verešová se nezdráhá ukázat hodně ze svého repeertoáru.
Verešová se nezdráhá ukázat hodně ze svého repeertoáru.
Zdroj: Koláž Šíp
Andrea Verešová je nádherná žena. V bikinách ovšem svoji krásu ještě umocňuje. Prakticky celé léto tráví u moře. Když nemá plavky, ukáže alespoň bradavky!
Sdílej článek:

Není žádným tajemstvím, že slovenská modelka Andrea Verešová (36) je jednou z nejkrásnějších žen v našem šoubyznysu. A tohle jsou její letní dárky fanouškům!

Slovenská Miss z roku 1999 bývala kdysi známá jako přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra. Dnes už je tenhle vztah v jejím životopise prakticky nepodstatný. Zelenooká kráska si totiž i po dvou dětech a s přibývajícími roky udržuje status sexbomby. A to ve velkém stylu! Vyžívá se totiž ve sdílení fotek na Instagramu a snad celé letošní léto se nese v duchu plážových dovolených.

Verešová také poctivě sdílí záběry ze všech míst, které navštíví. A ne jen tak ledajaké… Více než sto tisícům svých fanoušků dělá radost fotkami v bikinách. Doma jich má snad stejně jako bot!

Pohled na její dokonalé křivky je nádherný, ať už má na sobě zelené, tygrované, černé nebo květinové plavky. No, a když pak do objektivu vyšpulí zadeček v tangách nebo ukáže bradavky, nejednomu pánovi možná i slina ukápne!

Nejvíc sexy letní snímky Andrejky najdete v naší fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů