Šíp.deník.cz

PRVNÍ FOTO těhotné vévodkyně Kate: Opět na veřejnosti. A bez BŘICHA!

4 fotografií 4
Kate se doslova ztrácí před očima.
Kate se doslova ztrácí před očima.
Zdroj: Koláž Šíp
Kate a William na veřejnosti Kate a William na veřejnosti Kate a William na veřejnosti Kate a William na veřejnosti
Sdílej článek:

Celá Anglie na ten okamžik čekala stejně netrpělivě, jako na narození jejího prvního potomka, malého George (1). Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (32) se k velké radosti všech Britů po dlouhé době opět ukázala na veřejnosti. Poprvé od oznámení svého těhotenství.

Vše se odehrálo v Londýně, kde princ William (31) a jeho žena Kate přivítali singapurského prezidenta Tonyho Tana. Ale zraky všech přítomných samozřejmě mířily především na samotnou vévodkyni. Všichni byli zvědavi, jak s ohledem na těžký průběh těhotenství vypadá. Provázejí ji totiž i na konci prvního trimestru značné nevolnosti a je velmi zesláblá. Nemůže proto ani zastávat povinnosti spojené s úřadem.

Na veřejnosti se objevila vůbec poprvé od chvíle, kdy oznámila, že s Williamem čeká druhé dítě. A pro všechny to byl trošku šok. Sice neztratila nic z proslulého šarmu, nechyběl ani nezbytný úsměv. Ale na tváři pod očima měla velké kruhy a hlavně téměř nebylo vidět břicho. To, že by v dubnu měla porodit, vůbec nic nenasvědčuje a nikdo by to nejspíš ani nepoznal.

Kate s Willem minulou středu také navštívili první ultrazvuk, kde se potvrdilo, že čekají jedno dítě, a nikoli dvě, jak se spekulovalo. Maminka i potomek jsou prý v pořádku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů