Šíp.deník.cz

První Miss Ivana Christová ZAJÍDÁ DEPRESE: Bývalá modelka hazarduje se životem!

V roce 1989 Ivana Christová vyhrála první Miss Československa a strhla se kolem ní obrovská vlna zájmu. Jenže život v tvrdém modelingu si vyžádal obrovskou daň, modelka začala trpět na deprese, které trvají dodnes. Černé myšlenky se snaží utlumit pod tunou jídla a je to bohužel dost vidět. Vydrží její tělo ten obrovský nápor?

1 / 13
Ivana Christová

Ivana ChristováZdroj: Herminapress.cz

Modelka Ivana Christová se dost zakulatila, ale její dcera se ji snaží držet na nohou.

Jediná dcera ji drží nad vodou.Zdroj: Profimedia.cz

Bývalá královna krásy Ivana Christová oplývala nebývalou krásou, která se u nás jen tak neviděla. Na první pohled jste si řekli, že jde snad o nějakou exotickou krasavici, ale to byl omyl. Slovenka jen vypadala jako z ciziny a to jí asi získalo korunku Miss.

Jenže od jejího triumfu uběhlo už skoro dvacet let a dnes byste Ivanu jen těžko poznali. Kde je ta štíhlá a usměvavá Miss, která všude na sebe strhla všechnu pozornost? Pod nátlakem dnešní doby a nešťastným láskám se začala svými problémy zajídat.

Všichni koukali, když se otylka objevila v taneční soutěži, kde museli kvůli ní předělávat kostýmy.

Dá se někdy ještě do kupy?Zdroj: Profimedia.cz

Mezi slavnými lidmi najdete jen těžko větší dietářku a odbornici na jo-jo efekt, než je Christová. Ta už se před časem přiznala, že kvůli modelingu ztratila schopnost dobře jíst. Třeba ve Francii jedla jen jedno jablko denně, aby udržela trend.

Ty drastické diety se na ní podepsaly a postavu modelky už byste u Ivany jen těžko hledali.

Sice v zahraniční měla úspěch, ale byla děsně vychrtlá, nešťastná a věčně hladová. Porucha příjmu potravy se u Ivany podepsala nejen na psychice, ale také na jejím těle. Metabolismus přestal pořádně fungovat a jakékoliv sousto navíc se začalo ukládat.

Přitom byla přirozeně krásná, když získala titul Miss. Jenže pak svými dietami si zkazila metabolismus.

Vzpomíná na to, jaká byla krásná.Zdroj: Profimedia.cz

Když s modelingem sekla, najednou to přišlo. Mohla se najíst. Jenže Ivana šla z extrému do extrému. Místo toho, aby se naučila zase „normálně“ jíst, začala své trable a deprese zajídat ve velkém. A výsledek na sobě nenechal dlouho čekat.

Když se po delší době objevila ve společnosti, nikdo jí nepoznával. A když už někdo zbystřil, o koho jde, spadla mu brada. Takhle přeci nemůže vypadat bývalá Miss, která měla takové úspěchy v zahraničí jako modelka.

Po jejím obličeji modelingoví agenti jen šíleli. Její nebývalá krása dobývala svět, Ivana ale uvnitř byla nešťastná.

Teď je na bývalou Miss žalostný pohled.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže ty štíhlé křivky obalil tuk, najednou už nemohla nosit ty upnuté šaty, ale jen volné oblečení, aby aspoň trochu zakryla kypré tělo, za které se začala hodně stydět. Proto zkoušela různé diety, které místo kýženého efektu napomohly k dalšímu neúspěchu a depresím.

Ale její touha po štíhlé postavě se začíná vymykat kontrole. Její kolísavá váha už začíná Ivanu ohrožovat na životě. Hladovění střídá přejídání a každé kilo navíc může modelce přivodit cukrovku, obezita není žádná sranda.

Sice se Ivana snaží tvářit, že je nad věcí a postavu neřeší. Uvnitř prý je hodně nešťastná z toho, jak vypadá.

Ivana Christová nesundala kožíšekZdroj: Šíp

Ivana by radši měla vyhledat pomoc odborníka na výživu. Aby ji naučil jíst jako každý jiný. Její stravovací návyky jsou do nebe volající a mohou mít nedozírné následky. Nejen cukrovka modelku může ohrožovat na zdraví, ale také srdce, ucpané cévy a zkažený žaludek.

Snad se modelka dá konečně do kupy a nebude podléhat kde jaké dietě. Když bude spokojená, kila dolů půjdou samy.

Chcete se o celebritách dozvědět další zajímavosti? Klikněte na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů