Šíp.deník.cz

První SKANDÁL nových Missek! Kotková oblékla průhledné šaty a UKÁZALA…

14 fotografií 14
Natálie Kotková toho ukázala víc, než plánovala...
Natálie Kotková toho ukázala víc, než plánovala...
Zdroj: Koláž Šíp
Natálie Kotková toho ukázala víc, než plánovala... Všechny tři missky Natálie Kotková, Andrea Bezděková a Kristýna Kubíčková (zleva) se předvedli na plese Prahy 1. Tyto šaty byly ještě v podání Kotkové v pořádku. Jenže další model už byl proklatě sexy.
Sdílej článek:

To to netrvalo dlouho. Jen pár dní po finálovém večeru České Miss 2016 se vítězky poprvé prošly po mole a hned došlo na očekávané faux pas!

Druhý aprílový den se konalo velkolepé finále letošní České Miss. Královnou krásy se pro rok 2016 sice stala Andrea Bezděková (21), ale protože všechny tři vítězky vymetají akce zatím společně, první skandál potkal druhou v pořadí Natálii Kotkovou (22).

Pokud se trochu přestáváte orientovat, řeč je o té blondýnce, které při finále spadla korunka… Kotková se spolu s kamarádkami minulý týden objevila na Reprezentačním plesu Prahy 1, kde se nové královny krásy poprvé od korunovace prošly po mole.

Dívka s titulem Česká Miss World oblékla na přehlídce rozhodně nejodvážnější model. Krátké černé šaty měli v oblasti hrudníku prostřihy se síťovinou, která nápadně odhalovala prsa Kotkové.
Vidět tak byly téměř celé její ženské zbraně. Ptáte se na bradavky? Ty měla Natálie pravděpodobně přelepené páskou. Ze záběrů totiž není přesně poznat, co to šikovní fotografové vlastně odhalili.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů