Šíp.deník.cz

Radek John po delší době na VEŘEJNOSTI: Skoro byste ho nepoznali!

13 fotografií 13
Radek John a přítelkyně Markéta Zámyslická
Radek John a přítelkyně Markéta Zámyslická
Zdroj: Herminapress.cz
Radek John teď volí moderní zarostlou image. Radek John teď volí moderní zarostlou image. Radek John a přítelkyně Markéta Zámyslická Radek John a přítelkyně Markéta Zámyslická
Sdílej článek:

Radek John (61) se v poslední době na veřejnosti moc neukazuje. Teď ale udělal výjimku a objevil se po boku s přítelkyní Markétou Zámyslickou (40). 

Šedivý, zarostlý vlk. Taková je současná podoba bývalého manžela herečky Zlaty Adamovské. Novinář a bývalý ministr vnitra Radek John rozesmál hosty křtu debutového hudebního videoklipu Souznění zpěváka Pavla Horejše. John, který v klipu hraje boháče kupujícího ferrari mladé přítelkyni, dostal za svůj herecký výkon od autorů pamětní list.

Jeho dlouholetá přítelkyně, bývalá modelka Markéta, si v klipu střihla roli obdarovávané milenky a na ferrari s láskou vzpomíná. I když uznává, že pro normální bytí je to auto nepraktické.

„Strašně špatně se z toho leze. Sedíte v tom jako v tanku, nízko nad zemí a pak máte ladně vystoupit a vrhnout se miláčkovi kolem krku. Točilo se to několikrát, než to bylo ono," smála se Markéta.

Ve videoklipu vystupují i další známé tváře, například Sandra Nováková, Jana Bernášková s dcerou Justýnou, Bára Fišerová či Jan Antonín Duchoslav.

„Videoklip je o lidské lásce ve všech podobách. Nikoho z protagonistů jsem předtím neznal. Při vymýšlení jsem si představoval, kdo by mohl postavy hrát a pak jsem ty lidi oslovil. No a ono to vyšlo," pochvaloval si Pavel Horejš.

Zde se na novinku můžete podívat:

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů